Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?
Kedves kérdező! Te vagy az én emberem, nekem pont szükségem lenne egy weboldalra és nem tudtam kik foglalkoznak ilyesmivel. Először kérdeztem bölcsész ismerősömet, ők mindent tudnak. Ideküldtek GYK-ra. Tényleg mindent tudnak, mert egyből megtaláltam amit akarok. Hála nekik!
Szóval egy egyszerű honlapra van szükségem. Egy idősotthon honlapja lesz, html2-ben kellene megírni mert így az öregek is el tudják olvasni. Viszont a fejléc menüjét Flessben kéne megírni, mert van az utcánkban egy szaki,ő ilyen villanyszerelő,néha dizájnolgat honlapokat és ő mondta hogy az nagyon menőn néz ki. Szeretném lenyűgözni a mamikat, h azért színvonalas a szolgáltatásunk.
A dizájn egyszerű lenne, fent menü, alatta meg egy tájkép a háttérben az idősotthon mögötti tóról, de úgy hogy az erdő is látszódjon. Remélem találsz olyan színt ami így olvasható. Ha nem, akkor programozni kellene egy újat.
A tartalom a szokásos bemutatkozás lenne az otthonról, néhány fényképpel(pl. van ingyen protkótartó szekrény) ezekről kellene képet csinálni.
Viszont kellene egy "segítség" menüpont is, ahova le van írva, hogyan kell bekapcsolni a számítógépet. Mert hogy olvassák el a honlapot,ha még be sem tudják kapcsolni a gépet? Ezért le kéne nekik írni. Ha meg lehet csinálni, akkor ezt az összes 70 feletti idősnek automatikusan ráküldeni a nyomtatójára és kinyomtatni.Ez lenne a marketing is egyben. Tudom hogy ez illegális, de megfizetném!
Várom a válaszod!
Kedves balázs! Nem akarlak kiröhögni még 43.-szor is, de most oltári baromságokat mondtál: Flashben igenis meg lehet írni egy weboldal nagy részét, csak érteni kell hozzá (pl. biztos nem láttál még olyan oldalt, ahol ki volt írva, hogy adobe flash player kell az oldal megtekintéséhez).
A színeket lehet programozási úton is beállítani (pl. javascript), bár ebben nem vagyok biztos, hogy nem szívatni akart-e az utolsó kommentelő.
A nyomtatás az valóban nem megoldható autómatán, legfelljebb annyit lehet, hogy feljöjjön egy nyomtatási ablak, és kézzel nyomtatni.
Gratulálok balázs, ezek után szívesen kifizetek neked 700ezer forintot is egy általad minőségnek nevezett színvonalú munkáért!
U.i: Én már 2 éve foglalkozok webprogramozással, és még nem hallottam olyat, hogy valaki egy ilyen összetákolt vacakért ennyit kérne. Esetleg meg tudnád mondani azt a számot, amit a w3c validator ír ki hibamennyiségnek? Csak úgy kíváncsiságból.
Bocsánat, ismételten én vagyok (mármint #79), visszaolvastam a témában a korábbi üzeneteket.
Nagyon hülye vagy, mélyen tisztelt kolléga:
Azt tetszetted írni, hogy a forráskódját az oldaladnak nem tudják megnézni, mert a jobb-klikket tiltottad.
Esetleg ha kipróbálnád, hogy a control és az u gombot egyszerre megnyomod, máris megváltozna a véleményed (csak hogy tisztában legyél ki tanul kitől)
U.I.: Nézd át a SEO optimalizálást is szerintem, mert nem hiszem, hogy megvan az is (és nehogy megkérdezd mi az a SEO)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!