Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?
Éljenek a trollok! :) Figyeljétek csak a dátumokat :)Remélem a moderátorok is jókat derülnek :) Üdv a klubban!
2013. 01. 04. 10:05 Téma indítás
2013. 01. 04 10:10 Ma ketten jeleztek, hogy kellene nekik valami, 100-150.000-t tudnak ra szanni. Annyiert elvallajam?
2013. 01. 06. 19:01 Köszönöm mindenkinek a támogatást, és örömmel jelenthetem, hogy az első "átadás" megtörtént. Az ügyfél elégedett, és nekem ez a fő! (Meg persze a fizettség :) ) A haverok és a szüleim szerint is szuper lett az oldal, és ez nem kis szó, mert ők egész nap a face-en lógnak, emaileznek, stb, szóval hardcor felhasználók. (Egy tipp még a vállalkozóknak. 800.000-ig a bevételt ha "bolhapiacos" adás-vételnek álcázod, nem kell adózni. Tiszta haszon.)
Helló srácok! Linket sajnos nem tehetek fel, mert nem szeretném ha valaki "ellopná" a munkámat. Ne értsétek félre, nem tőletek féltem (ha nektek kell segítség, csak kérdezzetek), de ki tudja ki jár ide. Vágjátok gondolom.
Ha már lesz egy-két referenciája az embernek, lehet többet kérni, ugye?
Ha így állsz a dologhoz, akkor a webfejlesztés nem neked való, mivel amit pubpikálsz azt bárki le tudja tölteni. Sőt a böngésző eleve letölti a megnyitott weblapot. Szóval a felhasználók gépein a tudtukon kívül ott csücsülhetnek a weboldalad elemei.
Szerintem az lesz a legjobb, ha soha az életben ne teszel semmit webre, hanem otthon a saját gépeden tartod a fejlesztéseidet. Szerintem a világháló, a felhasználók is jobban járnak, ráadásul a weblapjaid elemei sem kerülnek soha illetéktelen kezekbe.
Balázs te egy síkh.lye, csőb.zi troll vagy! Ez tény, ezért kár is vitatkozni.
Inkább az ovis honlapodban gyönyörködnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!