Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit lehet elkerni egy jo...

Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?

Figyelt kérdés
Tegnap delutan egyik haverom megtanitott weblapot kesziteni, es photoshopban is van mar jo par ora tapasztalatom. Sajat vallalkozast akarok inditani, ezert kerdem. Koszonom a segitseget.

2013. jan. 4. 10:05
 61/102 Drone007 ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Dobd a weboldal linkjét, hogy csodálkozzunk, és leboruljunk rosszul megítélt zsenialitásod előtt! Ígérem, hogy nem fogom fikázni a munkád, sőt a véleményem teljesen magamba fojtom, ha ezt kéred.
2013. jan. 7. 00:36
 62/102 anonim válasza:
Azért az még szöget ütött a fejembe, hogy 2 napos eltéréssel az érdeklődért követően hogyan születhetett meg a szerződés, a működési specifikáció, az elkészítés és az átadás. Felénk ha valaki érdeklődik egy szolgáltatás iránt, onnantól azért nem 2 nap egy átadás :)))
2013. jan. 7. 20:47
 63/102 anonim válasza:

Éljenek a trollok! :) Figyeljétek csak a dátumokat :)Remélem a moderátorok is jókat derülnek :) Üdv a klubban!

2013. 01. 04. 10:05 Téma indítás

2013. 01. 04 10:10 Ma ketten jeleztek, hogy kellene nekik valami, 100-150.000-t tudnak ra szanni. Annyiert elvallajam?

2013. 01. 06. 19:01 Köszönöm mindenkinek a támogatást, és örömmel jelenthetem, hogy az első "átadás" megtörtént. Az ügyfél elégedett, és nekem ez a fő! (Meg persze a fizettség :) ) A haverok és a szüleim szerint is szuper lett az oldal, és ez nem kis szó, mert ők egész nap a face-en lógnak, emaileznek, stb, szóval hardcor felhasználók. (Egy tipp még a vállalkozóknak. 800.000-ig a bevételt ha "bolhapiacos" adás-vételnek álcázod, nem kell adózni. Tiszta haszon.)

2013. jan. 7. 20:52
 64/102 A kérdező kommentje:

Helló srácok! Linket sajnos nem tehetek fel, mert nem szeretném ha valaki "ellopná" a munkámat. Ne értsétek félre, nem tőletek féltem (ha nektek kell segítség, csak kérdezzetek), de ki tudja ki jár ide. Vágjátok gondolom.

Ha már lesz egy-két referenciája az embernek, lehet többet kérni, ugye?

2013. jan. 7. 21:04
 65/102 anonim ***** válasza:
Ez az Balázs, ne add fel!!! :D
2013. jan. 7. 21:21
 66/102 anonim ***** válasza:

Ha így állsz a dologhoz, akkor a webfejlesztés nem neked való, mivel amit pubpikálsz azt bárki le tudja tölteni. Sőt a böngésző eleve letölti a megnyitott weblapot. Szóval a felhasználók gépein a tudtukon kívül ott csücsülhetnek a weboldalad elemei.

Szerintem az lesz a legjobb, ha soha az életben ne teszel semmit webre, hanem otthon a saját gépeden tartod a fejlesztéseidet. Szerintem a világháló, a felhasználók is jobban járnak, ráadásul a weblapjaid elemei sem kerülnek soha illetéktelen kezekbe.

2013. jan. 7. 22:10
 67/102 anonim ***** válasza:

Azt hiszem megtaláltam balázs első weboldalát.

[link]

:)

2013. jan. 7. 22:20
 68/102 A kérdező kommentje:
22:10-esnek: Nem tölti le automatikusan, mert úgy csináltam, hogy amikor jobb klikkel rajta akkor feljön egy ilyen Java popup, hogy nem engedélyezett.
2013. jan. 7. 22:47
 69/102 anonim ***** válasza:
84%

Balázs te egy síkh.lye, csőb.zi troll vagy! Ez tény, ezért kár is vitatkozni.

Inkább az ovis honlapodban gyönyörködnél.

2013. jan. 7. 23:06
 70/102 anonim ***** válasza:
@22:20: Ó ugyan erről csak álmodozik, hogy ilyen menő oldalt tudjon csinálni! :D
2013. jan. 7. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!