Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit lehet elkerni egy jo...

Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?

Figyelt kérdés
Tegnap delutan egyik haverom megtanitott weblapot kesziteni, es photoshopban is van mar jo par ora tapasztalatom. Sajat vallalkozast akarok inditani, ezert kerdem. Koszonom a segitseget.

2013. jan. 4. 10:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
Nézd át a dátumokat, árakat, és a hozzáértését, és látni fogod, hogy csak idegesít minket
2013. ápr. 2. 13:48
 92/102 PHP de kóder! ***** válasza:
megnyugodtam :)
2013. ápr. 2. 13:54
 93/102 anonim ***** válasza:
Én megnéznék 1-2 demo weboldalt hogy milyet is tudsz készíteni egy délutános haver által tartott weboldalkészítői "tanfolyam" után...
2013. ápr. 2. 13:57
 94/102 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha eléred ezt a szintet szólj, és talán még munkát is tudok adni: www.webem.tk
2013. ápr. 2. 14:45
 95/102 anonim ***** válasza:
Azért egy designert kereshetnél. :)
2013. ápr. 2. 14:59
 96/102 anonim ***** válasza:

Kedves Balázs!

Láttam a weboldaladat és nagyon tetszett.

Ilyen minőségi,jó weboldalt csak egy minőségi tanóra és tanár segítségével lehet készíteni. :)

Nekem is kéne egy hasonlóan gyönyörű és tartalmas weboldal.

Várom visszajelzésed.

2013. ápr. 10. 16:47
 97/102 anonim ***** válasza:
97. :( ------------ a századiknak ingyen weboldal....
2013. ápr. 29. 00:05
 98/102 anonim ***** válasza:

ááá, ez nagyon fájt...

Mindemellett hozzátenném, hogy pont az ilyen faszok nyomják le az árakat, mint amilyen te is vagy kedves Balázs, és amikor engem, mint egyéni vállalkozó webprogramozót megkeres valaki, elmondja, hogy mit szeretne, én mondok neki egy árajánlatot, és azt mondja, hogy honlapot az én áram harmadáért és ötödéért is csinálnak... Na olyankor eszembe jut, hogy sajnos már minden ágrólszakadt hozzá nemértő, egy nap alatt mindent megtanuló Kis Pista csinálhat weblapot dokumentáció meg számla nélkül fillérekért, ezzel lenyomva a béka segge alá az árakat, és elvéve a munkát a szakemberektől, akik ebből élnének meg, a kis köcsögök meg örülnek, hogy milyen jól keresnek és hogy ők milyen profik.

2013. ápr. 29. 00:09
 99/102 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. A HTML önmagában még nem webfejlesztés, statikus oldal ráadásul a kutyának sem kell. Ebből nemhogy céget nem fogsz üzemeltetni, de még haverok szívességből sem nagyon fognak felkérni. Megjegyzem, a kérdésen felháborodókat is nagyon meg tudom érteni. Bármennyire is jól hangzik az ingyen ebéd, a fejlesztői szakma nem az a műfaj, amit egy "tegnap délután" meg lehet tanulni.
2013. ápr. 29. 00:42
 100/102 anonim ***** válasza:
100
2013. ápr. 29. 08:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!