Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit lehet elkérni egy...

Mennyit lehet elkérni egy ilyen honlapért?

Figyelt kérdés

Csináltam egy olyan honlapot, ami hasonló egy webáruházhoz de mégsem az. A következő képen néz ki:

A honlaphoz tartozik egy admin oldal ahol a tulaj fel tudja tölteni egy adatbázisba a különféle termékeit képpel, leírással, és olyan infókkal hogy hol lehet a legolcsóbban megkapni. A főoldalon van egy termék kereső form ahol különféle infókat meg tud adni a felhasználó a keresett termékről. Pl: megye, szín anyag, méret, fajta ...stb. Ezután kikeresi a progi az adatbázisból a megfelelőt és kidobja neki a találatokat címmel, leírással, és mindenféle hozzá tartozó infóval, aztán kedvére válogathat. Nagyjából ennyi.

Szerintetek mennyit kérjek ezért?

Előre is köszi

2010. jún. 7. 13:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

szóval egy árgép.hu klón.

kérdés, hogy a design-t te csinálod e és ha igen mennyire erős.

számít a tapasztalatod is. Mert ha kezdő vagy, akkor valszeg örülni fogsz 50.000 -nek is, de ezt 100.000 alatt nem adnám szerintem. én legalábbis.

2010. jún. 7. 13:17
 2/16 anonim ***** válasza:
Előre elkészített ingyenes tartalomkezelő az alap? Hány nyelvű? Vásárlást is bonyolít le? Mennyi grafikai munka volt vele?
2010. jún. 7. 13:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Az árgép egyáltalán nem ez. Nem is értem, hogy lehet a klónjának nevezni egy manuálisan feltölthető "katalógust".
2010. jún. 7. 13:22
 4/16 anonim ***** válasza:
Aki alapból egy ingyenes tartalomkezelővel indít az inkább ne dumáljon;)
2010. jún. 7. 13:31
 5/16 A kérdező kommentje:

Teljesen egyedül csináltam mindent, az egész programozást (html,css,php), és a design részét is. Még nincs teljesen kész, de elég igényes . Nincs túl csicsázva,inkább lényegre törő, de elég sok grafikus elemet is felhasználtam amiket szintén én készítettem. Ez az első (komolyabb) munkám, de már csináltam elég sok weboldat csak azért még nem kértem pénzt :).

Még egy kérdés mellékesen: C -ben írtam egy progit, és nem tudom hogy ha feltöltöm a szerverre tudom-e futtatni.

Köszi mindenkinek

2010. jún. 7. 13:43
 6/16 anonim ***** válasza:
a szerveren futó op rendszeren kell fordítanod. ami általában linux.
2010. jún. 7. 13:56
 7/16 A kérdező kommentje:
OK, és azt hogy csináljam?
2010. jún. 7. 14:19
 8/16 anonim ***** válasza:

tanuld meg a linuxot alapszinten. tölts le hozzá gcc fordítót stb. ezeknek nézz utána. nem nehéz dolog, könnyen megtalálod hogy is kell.

de értelemszerűen az ami a windows-t használja a progidban, az ott nem fog menni, ha linuxról van szó. jah és ne tárhelyen akard használni, hanem szerveren ahol van ssh hozzáférés, stb.

2010. jún. 7. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Olyan, 80-100e között kérj érte pénzt, ha tényleg olyan jó.

( "Teljesen egyedül csináltam mindent, az egész programozást" - De jó ezt olvasni! Sokan ingyenes szutyok tartalomkezelővel kattintgatják össze az oldalukat, ami szemembe 10e forintot sem ér, és pénzt mernek kérni érte. )

2010. jún. 7. 14:44
 10/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Már régóta szeretném megtanulni a linux-ot, de annyit kell tanulnom hogy tényleg nincs rá időm. Talán majd egyszer :)
2010. jún. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!