Egy statikus weboldal elkészítéséért kb. mennyi pénzt lehet elkérni?
Igazából egy büfének is jobb egy (enyhén) dinamikus oldal, hogy egyszerű legyen a napi étlapokat beírni, esetleg a hét minden napján más napi menüt csinálni, és ilyesmi...
Ha jól megcsinálod, akkor többet is kérhetsz érte, de túl sokat én nem mernék. (Persze itt a jót úgy értem, hogy stílusos, egyszerűen kezelhető stb. Viszont, hogy olyan kinézetűt csinálj, amit én jónak mondanék, ahhoz kell némi tapasztalat dizájn téren... :P)
Bandit87,
Annyiban nincs igazad, hogy a html/css tudas is lehet nagyon profeszionalis, szoval ha valaki azt tudja, (de azt durvan) az messze nem kontarkodas.
Minden masban igazad van.
Kerdezo, igazabol, ugy szamolj, hogy ~3000huf-os oradijra kallkulald magad, de ha nem tudod megcsinalni max 4 ora alatt, akkor vagy nem vagy eleg jo, vagy nem egyszeru a lap, amit kernek.
Mas. Ne csinalj semmit 10e alatt, cegnek, etteremnek meg 20e alatt. Foleg, ha szamlat is tudsz adni. (mondjuk szamlas, profi munka 40e tol kezdodik, mert egyreszt, le tudja irni, mint koltseg, masreszt nem tunik annyira gagyizasnak, mert a minosegi munkanak ara van. Ahogy a klaszikus mondja, "jot, gyorsan, olcson, ebbol kettot lehet valasztani.)
Ezzel meg a piacot sem rombolod. :)
Szerintem még tanulj sokat, és fejleszd a HTML/CSS tudásod! Aztán pedig csatlakozhatsz egy csapathoz, ahol már van szerveroldali fejlesztő(Python/PHP), és akkor nagyon jól fog jönni ha van valaki, aki kifejezetten a design-ra szakosodott. Ugyanis az ilyen csapatokban sokan nem fejlesztik magukat HTML terén, ezért iszonyú, távolról sem szabványos oldalakat készítenek amivel csak a szo.pás van minden téren.
Olvass el néhány könyvet, pl:
-Szabványkövető webtervezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!