Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy statikus weboldal elkészít...

Egy statikus weboldal elkészítéséért kb. mennyi pénzt lehet elkérni?

Figyelt kérdés
Van munkahelyem, viszont jól jönne egy kis plusz pénz, egyszerűbb lenne a dolgom, ha értenék a php/mysql-hez, viszont csak HTML/CSS valamint egyszerűbb flash (animált menü, levélküldő form) oldalak elkészítéséhez értek. A kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi a reális amennyit el lehet kérni egy ilyen egyszerűbb statikus weboldalért, ahol mondjuk 3-4 menüpont van, és csak tájékoztat? Pl. egy kisebb büfé weboldaláért ahol van étlap, magunkról, elérhetőség, rendelés menüpont. 5-10ezer Ft? Köszi a válaszokat előre is!
2011. júl. 23. 10:42
 1/8 Bandit87 ***** válasza:
Statikus oldalakból nem fogsz meggazdagodni, 5-10e Ft a reális, de személy szerint nem szeretem a kontárok a szakmában.
2011. júl. 23. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Igazából egy büfének is jobb egy (enyhén) dinamikus oldal, hogy egyszerű legyen a napi étlapokat beírni, esetleg a hét minden napján más napi menüt csinálni, és ilyesmi...

Ha jól megcsinálod, akkor többet is kérhetsz érte, de túl sokat én nem mernék. (Persze itt a jót úgy értem, hogy stílusos, egyszerűen kezelhető stb. Viszont, hogy olyan kinézetűt csinálj, amit én jónak mondanék, ahhoz kell némi tapasztalat dizájn téren... :P)

2011. júl. 23. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Bandit87,

Annyiban nincs igazad, hogy a html/css tudas is lehet nagyon profeszionalis, szoval ha valaki azt tudja, (de azt durvan) az messze nem kontarkodas.

Minden masban igazad van.

Kerdezo, igazabol, ugy szamolj, hogy ~3000huf-os oradijra kallkulald magad, de ha nem tudod megcsinalni max 4 ora alatt, akkor vagy nem vagy eleg jo, vagy nem egyszeru a lap, amit kernek.

Mas. Ne csinalj semmit 10e alatt, cegnek, etteremnek meg 20e alatt. Foleg, ha szamlat is tudsz adni. (mondjuk szamlas, profi munka 40e tol kezdodik, mert egyreszt, le tudja irni, mint koltseg, masreszt nem tunik annyira gagyizasnak, mert a minosegi munkanak ara van. Ahogy a klaszikus mondja, "jot, gyorsan, olcson, ebbol kettot lehet valasztani.)

Ezzel meg a piacot sem rombolod. :)

2011. júl. 23. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem még tanulj sokat, és fejleszd a HTML/CSS tudásod! Aztán pedig csatlakozhatsz egy csapathoz, ahol már van szerveroldali fejlesztő(Python/PHP), és akkor nagyon jól fog jönni ha van valaki, aki kifejezetten a design-ra szakosodott. Ugyanis az ilyen csapatokban sokan nem fejlesztik magukat HTML terén, ezért iszonyú, távolról sem szabványos oldalakat készítenek amivel csak a szo.pás van minden téren.

Olvass el néhány könyvet, pl:

-Szabványkövető webtervezés

2011. júl. 24. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! (természetesen várok még okosságokat;)) Nem vagyok kontár, csak azért mert kizárólag a html-hez értek. Nem mondom, hogy über profi vagyok, de azt sem hogy kezdő, inkább egy haladónak nevezném magam, és igen, én is ilyen max. 20ezerre gondoltam első körben. Természetesen PHP/MySQL-t is tanulok/nézegetek szabadidőmben, de az még nagyon gyerekcipőben jár, gondoltam referenciának egy pár html oldal jól jön. Egy kis kozmetikus szalonnak vagy éppen egy kocsmának nem kell óriási weboldal, én ilyenekre gondoltam elsőként:) köszi a könyvajánlatot, utána olvastam, nem tűnik rossznak;)
2011. júl. 24. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
20ezer az nagyon sok annyiért egy vérpistike már php-val legyárt egy oldalt. kókler minőségben, dehát hígul a szakma.
2011. júl. 25. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
23:37: aminek a vege az lesz, hogy csinaltathatjak ujra profival, 10x annyiert. dehat, mindenkinek jogaban all hulyenek lenni.
2011. júl. 26. 02:58
 8/8 anonim ***** válasza:
tudom, hogy így lesz, de ettől függetlenül első körben mindenki egy vérpistivel fog próbálkozni, mert rohadt fukarak az emberek ha honlapról van szó...
2011. júl. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!