Weboldal összeállítás (manga)?
2011. szept. 30. 16:00
1/11 anonim válasza:
Hadd az egészet van 100 000 ilyen oldal úgysem lesz senki aki pont a te oldaladra menne.
Inkább csinálj meséket olyat mint az egy akatsukis élete vagy találj ki valamit és azt töltsd fel az oldaladra.
2/11 anonim válasza:
Szerintem meg, ne hagyja,jó kis oldal lehet ez,de sokkal több tartalom kell. Ennyivel élesbe állítani se lett volna szabad. A szerkesztő pedig sz-szel,és nem z-vel írandó
3/11 anonim válasza:
am hógolyó ly-al van, és a tagfelvétel meg egybe írandó
4/11 A kérdező kommentje:
köszi hogy szóltál máris kijavítom:) pár nap és tele lessz tartalommal:)
2011. szept. 30. 16:20
5/11 A kérdező kommentje:
a hogojo az direkt j!:) ez az én internetes nevem:)
2011. szept. 30. 16:21
6/11 anonim válasza:
És a lesz-be nem kell dupla "sz". Szerintem mielőtt weblapot készítesz gyakorold a helyesírást
7/11 anonim válasza:
Hát, ha az "anime"-t se tudod leírni normálisan, akkor tartalom előbb (meg amúgy is).
9/11 A kérdező kommentje:
nem azért írtam ezt a kérdést hogy helyesírási hibákat keressetek...majd ki lesz javitva bazz...
a kérdésre kéne válaszolni.-.-'
2011. szept. 30. 17:05
10/11 anonim válasza:
ok :)
még annyit, hogy az nem domian, hanem domain cím
most: manga-family.blogspot.com
saját domainnel: manga-family.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!