Egy Windows újratelepítésért mennyit szoktak elkérni?
Rabló? Pitiáner félórás? A rabló nem ad választási lehetőséget, én senkire nem kényszerítem rá, hogy hozzám hozz a gépét. Elviheti szervizbe is, és ott 3-5000 minden megkezdett óra, van, ahol több. Fél óra maximum a win7, arról már nem is beszélve, hogy én akkor már egy office-t is rakok rá, meg képnézegetőt, zene és videolejátszót, víruskeresőt (akinek megfelel a microsoftos) és amit én felteszek, az nem bukik meg az eredetiség teszten, tudom, nem nagy dolog, de sokan ezzel se foglalkoznak.
Igaz, hogy sokan értenek hozzá, de azért, hogy valaki netezni meg szöveget szerkeszteni akar, nem kötelező jártasnak lennie az informatikában. Ezzel az erővel megkérdezhetsz mindenkit, aki busszal utazik, hogy minek ad annyi pénzt a volán társaságoknak, mikor vezetni nem olyan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!