Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?
háhá köszi srácok feldobtátok a reggelemet:D:D
"Tegnap delutan egyik haverom megtanitott weblapot kesziteni,"
háháháhá:D
én 3 éve tanulok biztos sík hülye vagyok hogy nem fogtam fel ami amúgy 1 nap lenne:D én meg még fősulira is mentem hát megbolondultam? közbe esnének már az ölembe a 100ezrek:D
elárulom amúgy hogy egy (akár kisebb dinamikus oldalt is) de pláne statikus oldalt, egy kisebb cég, de még szerintem nagyobb webfejlesztő cég is egy 20 ezerért elvállal. nagyon max 60 de mint mondtam az már úgy ahogy dinamikus is (admin felület minimum).
de ahhoz képest van olyan hülye aki 150ezret fizet neked, hogy az össze kontárkodott szarod megvegye:D az az ember se százas, de ismered a mondást aki hülye szenvedjen:D húzd le őket jól majd amikor látják hogy a google 50. oldalán vannak hátha utánanéznek hogy egy cég hivatalosan 20asért megcsinálta volna:D ráadásul nem kicsit jobban:D
19# "Ezért tart itt ez a szakma ahol tart. A jó designerek és sitebuilderek a lelküket kiteszik egy normálisan fizető munkáért amivel hónapokig dolgoznak hogy minőségi és használható site-ok kerüljenek ki a kezük körül. Erre jön egy gyorstalpalós Balazs123456 aki még csak a felszínét súrolja a témának, de már 100-150ezerért vállal munkákat. ..."
a számból vette ki a szót ennél jobban nem is lehetne megfogalmazni!
Most ez a kérdés vagy fail, vagy te vagy nagyon ostoba. Nem akarom minősíteni a fenti oldalt, de ez 5 éve is gyenge volt.
Flash menü, táblás szerkezet és még nagyon bele sem merültem. Jó szakember?! pf...
A fentebb írt CMS-ek gyári témával különbek mint amit linkeltél. Arról már nem is teszek szívesen említést, hogy weblap készítéssel akarsz foglalkozni, de nem tűnik fel a hibás karakter a linkben?!
Néhány design munka: [link]
Itt meg egy freelancer portfóliója: [link]
Ez a freelancer eleg fantaziatlan egy csavo, osszes oldala ugyanugy nez ki szinte. Es raadasul nem csak egymashoz hasonlitanak, de rengeteg mai "trendi" oldalhoz is.
Ha jobb melokat szeretnel megkapni, akkor legyel erdeti, ezt tanacsolom.
én nem vitatom hogy vér profi. nyilván az ha 1 délután alatt megtanít:D lehet földönkívüli mint az indiana jonesban telepatikusan megtölti a fejed a tudásával pár röpke perc alatt.
mellesleg nemestem hanyatt az oldaltól, sőt szerintem egyenesen sz@r bocs de tényleg ez is full statikus nem valami nagy programozó, a flash már elavult, elöljáróban ennyit de szerintem lenne még hiba rajta bőven, akinek van ideje majd megnézi és kérem írja le:D kíváncsi lennék a többiek véleményére is. egyébként mennyi idős az oldal 10 éves?
na viszont ezen a tudáson nem csodálkozom, ez valóban 1 délutános, és ezt valóba átadhatta.
"Ez a freelancer eleg fantaziatlan egy csavo, osszes oldala ugyanugy nez ki szinte. "
Szeretnék ilyen fantáziátlan site-okat kreálni.
"Es raadasul nem csak egymashoz hasonlitanak, de rengeteg mai "trendi" oldalhoz is. "
Biztosan azért mert ez a trendi?!
"Ha jobb melokat szeretnel megkapni, akkor legyel erdeti, ezt tanacsolom."
A retro a weboldalkészítésben nem divat és soha nem is lesz!
Amúgy biztosra veszem hogy te csak trollkodsz velünk, mert ez már nagy jellemgyengeség lenne. Remélem örömöd leled benne és sokáig fog még a téma szórakoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!