Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit lehet elkerni egy jo...

Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?

Figyelt kérdés
Tegnap delutan egyik haverom megtanitott weblapot kesziteni, es photoshopban is van mar jo par ora tapasztalatom. Sajat vallalkozast akarok inditani, ezert kerdem. Koszonom a segitseget.

2013. jan. 4. 10:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak minősíteni, de html oldal készítése informatika órai feladatunk volt, nem nevezném szakmának.

Ha annyira embereket akarsz weblappal kizsebelni, akkor ezen felül tanulj meg (meg lehet évek alatt otthon is, ha tényleg olyan zseni vagy) PHP, SQL (bármilyennel, nem csak mysql létezik), Javascript, Jquery is javasolt, a CSS az alapfeltétel HTML mellé is, mivel csak gyökerek írnak stílusinformációkat a HTML kódba. Ez az alap, amivel elindulhatsz, ennél csak többre lehet szükség.

Másodsorban kicsit rengeteg a 100-150ezer FT, én egy ilyen vacakért 10000-nél többet nem adnék.

Egyébként amit mutattál linket, az azon levő flash menüt egyáltalán tudod hogy működik/kell készíteni? Szerintem localhoston készítgets még jó pár weboldalt, és utána gondold át, hogy mennyit tudsz. De ha tényleg olyan ügyes vagy, akkor gyakorlásképp készíts nekem egy olyan lapot (elég 1 lap csak), amin mondjuk 3 kép van, az egyik 60 fokkal elforgatva, és ha ráviszed a képre az egeret, nagyítsa ki a képet 2×-esre!

Google használata ehhez tilos!

Üdvözlettel: egy 2 éve webprogramozással foglalkozó gimnazista, aki tudja, hogy az általa készített rádiós weboldallal és torrentoldallal igazán van még mit tanulnia

2013. jan. 4. 13:53
 32/102 anonim ***** válasza:

"Tegnap delutan egyik haverom megtanitott weblapot kesziteni, es photoshopban is van mar jo par ora tapasztalatom. Sajat vallalkozast akarok inditani, ezert kerdem. Koszonom a segitseget."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2013. jan. 4. 19:34
 33/102 anonim ***** válasza:

Atya úr isten...

Már bocs, de ez a linkelt oldal [link] egy kalap sz*r. Még ha szeptemberben készült akkor is.

Én amikor tanultam csak az alapokat nem adtam ki ilyen okádék kódot a kezemből. (Nem beszélve, hogy a design sem valami jó...)

Komolyan mondom majdnem elsírtam magam amikor belenéztem a kódban....

EZ NEM PROFIZMUS, sőt nagyon távol áll tőle!

Azt meg mások is mondták, hogy nagyon messze vagy még attól te is, hogy érts hozzá. (Főként, ha ez neked a profi...)

Ennyi pénzt pedig erősen pofátlan lenne elkérni, de ez a kérdés csakis trollkodás lehet.

2013. jan. 4. 20:33
 34/102 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok. Bár nem pontosan értem miről beszéltek. Már régóta dizájnolgatok Word-ben, és a Save As --> HTML-ben meg nincs semmi extra. Flash-be nem tudok még menteni, jövő hétvégén lesz majd a következő óra.
2013. jan. 4. 20:44
 35/102 anonim ***** válasza:
100%

áááh.te biztos csak egy troll vagy. te sem gondolod komolyan, hogy photoshop meg egy 1 napos html tudással 100 ezret kérhetsz egy oldalért? :D

tény, hogy én is készítettem html oldalakat (photoshoppolással egész jól néztek ki), de max házinak adtam be:D

2013. jan. 4. 21:55
 36/102 A kérdező kommentje:
Már többen írtátok, de mi az a "troll"? Olyan mint a "sitebuilder"?
2013. jan. 4. 21:57
 37/102 anonim ***** válasza:

Igen olyan mint a sitebuilder, van egy különös ismertető jegye ami miatt más mint az átlag builder.

[link]

2013. jan. 4. 22:11
 38/102 A kérdező kommentje:
38-as, ezt nem igazán értem. Mik ott azok a kisebb nagyobb jelek?
2013. jan. 4. 22:13
 39/102 anonim ***** válasza:
100%

"A haverom egy elismert, profi webfejleszto, komoly referenciakkal"

Nem is tudom melyikőtök a nagyobb bohóc. Bár még a te munkádat nem láttam, de ha ezt a rakat szart te profinak nevezed, akkor te nem tudom mit csinálhatsz. Ceruzával rajzolsz papírra?

Ha ma megnézel egy világűrös dokumentumfilmet akkor holnaptól űrhajós vagy? xD

Ez nem weblap, ez egy szétcseszett ezer éves php-nuke-os sz*r cms.

Elavult elemek tömkelege a kódban; center tag, font tag, csak hogy egy-kettőt megemlítsek. A flash már elavult, de tanuld csak, addig se itt majomkodsz.

Ha szeptember óta kész, vehette volna a fáradságot az a nagy hal haverod, hogy az angol részhez legalább annyit írjon hogy f*ck you. Nem érni el a tartalmat idegen nyelven. Az a rész gondolom eredetileg ott volt mikor letöltötte a cms-t, le is vehette volna onnan ha nem működik, erre is képtelen volt? A "weblap" többi része is siralmas, borzasztó, rossz hivatkozások, nagyon gányolt munka nevetséges.

150 000 ft??? Nem hogy annyit, én pénzt nem kérnék ezért a "munkáért". Nem még a te szarabb "munkádért", bár ezt nem tudom hogy hogyan tudod még alulmúlni. Esküszöm én adok nektek 150 ft-ot ha leveszitek végleg ezt a sz*rt.

Látom a tanácsokat már egy nap osztogatod, én is adok egy jó tanácsot a nagy webfejlesztői jövődhöz; minél hamarabb köttesd ki az internetet, de még jobb lenne ha eladnád a géped is. Előre is nagyon szépen köszönöm (szerintem) mindenki nevében!

2013. jan. 4. 22:44
 40/102 anonim ***** válasza:
100%

WTF!

Végigolvastam az összes hozzászólást, és utána azon kezdtem gondolkozni, hogy írjak-e egyáltalán vmit. Végül csak a klaviatúra nyomkodása mellet döntöttem, hátha lesz még néhány magas szintű hozzászólásod. Engem csak az foglalkoztat igazán, és ezt most komolyan kérdezem, hogy hülye vagy esetleg GYP-s vagy egyszerűen csak kretén.

A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy csak élvezed azt, ahogy a többiek válaszolnak az ostoba kérdésedre és hozzaszólásaidra, közben a PC-d (hátha ennek a rövidítésnek a jelentése is meghaladja az értelmi szintedet, ezért elárulom, hogy ez a személyi számítógép, persze kicsit nehéz megfejteni, mivel angol szavak rövidítése) előtt ülve vered ki, mivel egy aberrált f.sz vagy.

Egy biztos, hogy a webfejlesztéshez teljesen hülye vagy, és remélem, hogy ezt nem csak én látom így.

És utólag is elnézésedet kérem a sok többszörösen alárendelt mondatért, ha esetleg azok értelmezése is meghaladná értelmi képességeidet.

2013. jan. 4. 23:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!