Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van értelme így programozni...

Van értelme így programozni tanulni, hogy itt a ChatGPT?

Figyelt kérdés

Érdekel a programozás C++ nyelven, pár éve kezdtem el tanulni, és pont akkor jött be a ChatGPT.

Eddig csinátlam egy két projectet de úgy érzem, hogy felesleges mert a ChatGPT megírja helyettem kb 5 perc alatt amivel én szórakozok 1-2 órát. Mi értelme van ennek így?

Ez így már nem piacképes tudás, amikor nagyjából a titkárnő is tud már olyan kódot írni amiért én 1-2 évig tanultam. És oké hogy nem érti, de ez senkit nem érdekel,ha ezen meg tud spórolni pénzt.

Egyedül akkor lenne értelme, ha valami nagyon nagy tudásom lenne de az meg 10-15 év minimum mire oda eljutok aztán addigra már úgy is továbbfejlődik az AI aztán lehet akkor már az sem fog semmit sem érni.

Sőt ma már nincs olyan fejlesztő aki ne használná az AI-t.

2023. nov. 29. 00:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
70%
van....
2023. dec. 10. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!