Hány korig van értelme nulláról nekiállni programozni tanulni?
Hát, 40 évesen már ne nagyon törd magad.
Az előttem válaszolók baromságot állítanak. Igenis, számít a kor.
40 előtt ha még eléred azt a tudást hogy felvegyenek és fiatalos vagy kinézetben és főleg gondolkodásban akkor még aszondom talán felvesznek
a gond az hogy ekkor nagyívű karriert már nem tud az ember befutni mert mire igazi senior lesz már nem kell senkinek, tehát lehet hogy 50 felett mehet bakternak
Az 5. válaszadó jól megválaszolt.
Én is kb. 30-35 környékén látom a dolog végét. De inkább a 30, mert a 35 az már nagyon sok a kezdő pozícióhoz. Tehát, szerintem a 30 a maximum.
Az sem mellékes, hogy ha te 37-38 évesen leszel junior, akkor egyrészt rajtad fog röhogni mindenki, másrészt, nem fognak alkalmazni, mert túl öreg lennél a csapatba. Nem az életkorod miatt, hanem az életkorodhoz párosítható tudásod (azaz annak hiánya) okán.
Baromság az, amit te írsz.
Közöd nincs az élethez, ehhez a munkához meg még annyi sem.
Minden munkahelyen probléma a jelentős korkülönbség. Nem véletlenül nem látsz pl. 50+ éveseket a mekiben, max. ha menedzserek, étteremvezetők.
Az alap, hogy huszonéves korosztály nem fogad el nála idősebbet, csak akkor ha a korosabb rendelkezik respektálható plusszal. Ez a plusz a munkabeli tapasztalat, a szakmai, gyakorlati fölény lenne, de ebben az esetben ilyesmiről nyilván nem beszélhetünk.
A hülyeségeidet, képzelgéseidet, tapasztalatlanságodat tarts meg magadnak, koma. Senki nem kiváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!