Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Nemár 5 Eurot azaz 2000 Ft it akarnak bíróságon behajtani.
Bizts fognak vele foglakozni a birósagin teljesenréális😂😂
Ha már megadtad a kártya adataidat és nem tudod őket lekoptatni és mindenképpen vonják a havi díjat, akkor:
1. Töröld az adott oldalon lévő regisztrációdat!
2. Azonnal menj be a bankodba és tíltsd le a megadott kártyádat és csináltass újat! (online és telefonos ügyintézés jelenleg erre még alkalmatlan)
3. Ez a pont már fakultatív :D
Szívesen, pacsi :)
Mióta megírtam nekik hogy voltam a rendőrségen azóta sem posta, de még emailt sem kapok.
Csak az algoritmus küldi havonta ami szintén Spam. :D nem kell velük foglalkozni
Én 2 hónapja nem kapok postai úton semmit sem, emailt sem tőlük mióta megírtam hogy voltam a rendőrségen.
Megmondta a szakértő hogy ne fizessek, ha valós lenne akkor nem így fenyegetnének 3 nyelven hanem felvennék a kapcsolatot velük és akkor ők(magyar szerv) keresne mindenkit. Az oldalon gyűlik az 1900ft de az sem valós mert a régi adataimmal zsaroltak ami nem létezik , sem a fiók, sem a bankkártyám.
Nem kell velük foglalkozni ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!