Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mennyire beteg?

Ez mennyire beteg?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.

Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)

Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)

Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.

Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.

Vélemények?

2022. nov. 3. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
51%
Érthetetlen a kommented.
2022. dec. 2. 07:04
 72/77 DK-s ***** válasza:
18%

#69-nek:

Ne törd magad.

Ez csak egy konteós, aki tagadja a lehallgatásnak még a lehetőségét is. Mondhatsz neki te bármit, az csak kiváló alkalom a számára, hogy hangoztassa a nem-létező, nagyon magas tudását a témáról.

Azután pedig elképzeli magát afféle igazság-osztónak, és lepontozza a p'csába azt, aki komolyabb szinten szembe mer szállni vele. Nézd csak vissza a százalékaimat. Egy szánalmas nímand, aki ráadásul két profillal nyomul, egy 74%-os, és egy 50%-ossal. A #27-es válaszom óta gyakorlatilag ez a két százalék-értékes volt az, aki lepontozott. Érdekes módon senki más nem törődött a válaszaimmal, ez a kettő viszont MINDIG. XD

Szerencsétlen.

2022. dec. 2. 08:00
 73/77 anonim ***** válasza:

#72 Igen, biztos én vagyok a konteós :D Egyáltalán tudod a jelentését? Mivel nem tudod használni, feltételezem, hogy nem tudod a jelentését. A konteó összeesküvés elmélet másképpen, amit jelenleg éppen ti gyártotok. Mivel ebben az szakágban dolgozom, egy ismert cégnél több éve már és ezen algoritmusok fejlesztésében is résztveszek, csak tudom már, hogy mik állnak a kódokban. Neked arra egyáltalán mi a bizonyítégod, hogy lehallgatunk? Tudsz bármilyen olyan bizonyítékot, amivel pert tudnál nyerni?

Soha nem tagadtam, hogy nem lehet lehallgatni embereket, pegazus pl kihasznált telefonokon egy sebezhetőséget, ami közben be lett foltozva, illetve, mint mondtam korábban is, a pegazus célja és működése más, mint egy átlagos alkalmazásé és pont az ilyenek miatt jött be az, hogy ha valamilyen program hozzá akar férni valamihez, ahhoz neked engedélyt kell adnod, és ha engedélyt adtál a kamerának vagy a mikrofonnak és használtaban van, akkor azt rögtön jelzi.

Szerinted a pontozás mire való, ha nem arra, hogy használjuk? A te válaszaid mind a konteós hülyeségeid, persze, hogy lepontozom, menj máshova a konteós hülyeségeddel. Nincs két profilom, egy is sok erre az oldalra. Vicces, hogy tényleg ennyi az össz érved.

2022. dec. 2. 17:37
 74/77 anonim ***** válasza:
51%

73-as, én nem kételkedem sem benned, sem a tudásodban, ezért kérlek, MAGYARÁZD MEG VÉGRE A FENTI JELENSÉGEKET.

Semmi mással nem tudsz meggyőzni, semmi más válasszal nem érem be, mint egy épkézláb alternatív magyarázattal a hallgatózással szemben.

Ha ilyennel nem tudsz szolgálni, akkor ne csodálkozz, ha nem hiszünk neked. Nem hinni kell, ugyanis, hanem meggyőződni. Az pedig nem megy logikus magyarázat nélkül.

Nos, utoljára kérdezem: van ilyen magyarázatod?

2022. dec. 2. 18:14
 75/77 DK-s ***** válasza:
0%

#74-nek:

Csak nem fogadod meg a tanácsom. XD

Nézzük csak:

" Igen, biztos én vagyok a konteós :D Egyáltalán tudod a jelentését? Mivel nem tudod használni, feltételezem, hogy nem tudod a jelentését."

Vagyis megint a fantasztikus műveltségét fitogtatja.

Ezután részletesen, szinte bennfentesként előadva magát, bemutatja a pegazust, végezetül pedig elismeri ugyan a lepontozást, de tagadja a két profilt.

És nagyon rafináltan azt hiszi hogy megtéveszthet azzal, hogy most az 50%-ossal kivételesen nem le, hanem felpontozott.

Ha nem ő lenne, akkor aki 50%-ként eddig lepontozott MINDEN válaszomat, az most pontozott volna a LEGKEVÉSBÉ felfelé. XD

És már rég közbeszólt volna, hisz elvileg a "barátunk" pártját fogja minden pillanatban.

#73-nak:

Egyre szánalmasabb vagy.

Honnan veszed a bátorságot hogy olyasvalakinek add ki magad, amiről gyakorlatilag fogalmad sincs? Ezt soha nem tudtam megérteni a magadfajtáknál.

Hogy én ezt miből tudom?

Abból "kisfiam", amire egyszer már figyelmeztettelek is, hogy én magam is programozónak tanultam korábban. És tudod mi különböztet meg egy hozzáértőt az amatőrtől?

Az, hogy a hozzáértő tisztában van a saját tökéletlenségével, míg az amatőr profinak hiszi magát. XD

2022. dec. 2. 19:42
 76/77 anonim ***** válasza:
te dks en vagyok az 50 szazalekos aki lepontozza a fszsagodat de egyaltalan mi a jo banatert erdekel az teged arra van hogy hasznaljuk nagyeszu
2022. dec. 2. 21:56
 77/77 anonim ***** válasza:
60%

#74 El lett magyarázva, az algoritmus a korábbi tevékenységeid alapján határolta be.

"Ezután részletesen, szinte bennfentesként előadva magát, bemutatja a pegazust, végezetül pedig elismeri ugyan a lepontozást, de tagadja a két profilt.

És nagyon rafináltan azt hiszi hogy megtéveszthet azzal, hogy most az 50%-ossal kivételesen nem le, hanem felpontozott.

Ha nem ő lenne, akkor aki 50%-ként eddig lepontozott MINDEN válaszomat, az most pontozott volna a LEGKEVÉSBÉ felfelé. XD"

Édes istenem...

"Egyre szánalmasabb vagy."

Az a baj, hogy még mindig nincs semmi konkrét bizonyítékod a szánalmas kis konteódra.

"Honnan veszed a bátorságot hogy olyasvalakinek add ki magad, amiről gyakorlatilag fogalmad sincs? Ezt soha nem tudtam megérteni a magadfajtáknál.

Hogy én ezt miből tudom?

Abból "kisfiam", amire egyszer már figyelmeztettelek is, hogy én magam is programozónak tanultam korábban. És tudod mi különböztet meg egy hozzáértőt az amatőrtől?

Az, hogy a hozzáértő tisztában van a saját tökéletlenségével, míg az amatőr profinak hiszi magát. XD"

Nem kiadom magam, hanem ezzel foglalkozom. Ha nem hiszed el, akkor az a te saját problémád. Attól, hogy sikeresen sikerült kiírnod azt, hogy "Hello World!" még nem leszel programozó :D Én sosem állítottam, hogy profi vagyok, de ezek szerint te azt állítod magadról, hogy az vagy, csak sajnos ez láthatóan nem így van. Még ha így is lenne, láthatóan nem foglalkoztál cégek algoritmusaival.

Továbbra is várom bizonyítékod arra, hogy lehallgatunk bárkit is.

2022. dec. 3. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!