Ez mennyire beteg?
Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.
Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)
Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)
Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.
Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.
Vélemények?
#9 ezt nem úgy mondják hogy igaza van, hanem hogy egyetértesz vele.
Egyébként ki a phaszt érdekel a fosbook, inkább azt áruld el hogy van-e már valami fejlemény a csajjal.
#21-nek:
Soha nem használok okostelót, egy régi Motorola W388-om van.
Anyámnak pedig még wifije sincs, vonalasról netezik.
Hagyjátok már abba itt a balhézást. Jézusom. És mindenki le van pontozva. Ha valaki nagy megmondó embernek képzeli magát és tényleg megakar győzni, akkor ne azzal kezdje, hogy hülye vagyok, mert csak magát járatja le. Annál szánalmasabb nincs, aki úgy érvel, hogy sérteget.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem csak velem történik meg, és valójában elég szokványos dolog. Ennyire véletlenek nincsenek, főleg többször.
Nos: a Faszbúk algoritmusa ajánláskor megnézi,merre szoktál járni,kik az ismerőseid -és ezt nem csak nálad, hanem a hölgynél is megtette. És mivel mi dketten ott vagytok az egyetemen, ráadásul vannak közös ismerőseitek, így elképzelhető, hogy ismerhetitek egymást.
A telefontokos reklám pedig m~g egyszerűbb: csak annyi kell hozzá, hogy az adott időben éppen milyen típusú készüléket használsz és az arra való tokot fogja felajánlani. Azt pedig alapból elküldöd a szerverre a többi metaadatoddal együtt...
Akkor most jöjjön egy MAI tapasztalatom:
A kollégámmal beszélgettünk a régi idők gyilkosairól, és leragadtunk egy konkrét eset kitárgyalásánál. Ez a Soós Lajos, György József, és Németh István féle sorozat-gyilkosság volt.
Egy órán belül a telója ezt a cikket dobta fel a facebook idővonalán:
#19-nek:
Ez is véletlen, igaz?
Törődj bele, hogy folyamatosan figyelnek. Annak a valószínűsége hogy ez véletlen legyen, 0%.
#28-nak (kérdezőnek):
Nekem nem erős. Már rég észrevettem. Arról beszéltünk egyszer a párommal, hogy kellene a lányunknak egy elektromos zongora, hogy itthon is tudjon gyakorolni, ne csak a zeneiskolában.
Másnaptól kezdve a telója tele lett baxva elektromos-zongora hirdetésekkel. Ő nem értette.
Én igen.
#27 Nem tudom, hogy feltűnt-e, de 2 napos hír és a facebook előszeretettel dob fel 2 napos híreket. Valaki meg véletlen sem keresett rá elektromos zongorákra, ááá neem. Könnyebb hinni az ilyen összeesküvés elméleteknek :D
Éljetek egy barlangban inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!