Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mennyire beteg?

Ez mennyire beteg?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.

Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)

Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)

Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.

Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.

Vélemények?

2022. nov. 3. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
18%
Vagyis, más szavakkal, nem tudod elmagyarázni.
2022. nov. 29. 20:12
 62/77 anonim ***** válasza:
75%
Vagyis, úgy se fogod fel. :D Ha eddig nem fogtad fel, akkor továbbra se fogod. Több időmet pedig nem fogom pazarolni konteósoknak :D
2022. dec. 1. 05:42
 63/77 anonim ***** válasza:

Egyrészről, a korábbi hozzászólások nem tőlem valók.

Másrészről, eléggé buta dolog bárkitől elvárni, hogy magyarázat nélkül higgyen neked, csak, mert te kijelentetted.

Harmadrészt, minél többször írod, hogy tudnál magyarázatot adni, csak nem akarsz, annál hiteltelenebb vagy.

Nem tudsz magyarázatot adni.

2022. dec. 1. 06:35
 64/77 anonim ***** válasza:
51%

Sőt, továbbbmegyek: a kérdező és még páran mások, köztük én is, konkrét történéseket írtunk le, amit saját magunk tapasztaltunk. Mindenki azt kérdezi, hogy történhettek meg ezek a dolgok. Mi azt feltételezzük, mert ez tűnik a valószínű magyarázatnak, hogy a telefonunk, elektronikus kütyüjeink "hallgatóznak". Technikailag képesek rá, hiszen a Google-nek is elég csak kimondanunk, mire keressen rá, megteszi.

Aztán, vagytok ti, akik azt állítják, ez nem igaz. De egyik hozzászólásban sem igazoltátok ezt semmivel, nem adtatok alternatív megoldást a hallgatózásos magyarázattal szemben. Bizonygattátok a hozzáértéseteket, mégsem bizonyítottátok. Pedig az egész kérdésfeltevés erre irányult, ez a lényege, hogy valaki magyarázza el, hogy történnek meg ezek a sokunk által megtapasztalt jelenségek!

2022. dec. 1. 06:44
 65/77 DK-s ***** válasza:
51%

#62-nek:

Vagyis azt nem fogtuk fel, hogy azért nincs igazunk, mert te azt mondtad?

És azért nem fejted ki bővebben, mert túl h'lyék vagyunk hogy megértsük?

XD

Itt te vagy az, aki "kínos".

2022. dec. 1. 07:20
 66/77 A kérdező kommentje:

Én nem akartam senkit sem meggyőzni, ahogy említettem nem ez volt az első ilyen eset az életemben. Csak ez volt AZAZ első amire már azt mondtam, hogy na álljon meg a menet.

Továbbra is azt gondolom, hogy lekövetnek, lehallgatnak minket egy algoritmus meg a hallottak alapján rendezi a dolgokat.

Nem fog változni a véleményem, amilyen beteg világban élünk. Szval ne is akarjátok meggyőzni.

2022. dec. 1. 13:45
 67/77 anonim ***** válasza:
60%

"Másrészről, eléggé buta dolog bárkitől elvárni, hogy magyarázat nélkül higgyen neked, csak, mert te kijelentetted."

Ember, el lett mondva, olvass vissza.

"Harmadrészt, minél többször írod, hogy tudnál magyarázatot adni, csak nem akarsz, annál hiteltelenebb vagy."

Adtam magyarázatot ennél mélyebbre nem mehetek. Én szívesen adnék, de titoktartási szerződésünk van.

"Nem tudsz magyarázatot adni."

Adtam magyarázatot, olvass vissza.

"Mi azt feltételezzük, mert ez tűnik a valószínű magyarázatnak, hogy a telefonunk, elektronikus kütyüjeink "hallgatóznak"."

Már az is el lett mondva, hogy miért nem... #39-es válasz.

"Aztán, vagytok ti, akik azt állítják, ez nem igaz. De egyik hozzászólásban sem igazoltátok ezt semmivel"

De igazoltam, csak vissza kéne olvasnod hozzá..

"Bizonygattátok a hozzáértéseteket, mégsem bizonyítottátok."

Esetleg szeretnéd látni a belépőkártyám vagy mit?

"edig az egész kérdésfeltevés erre irányult, ez a lényege, hogy valaki magyarázza el, hogy történnek meg ezek a sokunk által megtapasztalt jelenségek!"

Több ember is elmagyarázta, tényleg ismételni kell magunkat?

"Vagyis azt nem fogtuk fel, hogy azért nincs igazunk, mert te azt mondtad?"

A rendszer működését nem fogtad fel...

"És azért nem fejted ki bővebben, mert túl h'lyék vagyunk hogy megértsük?"

Ki lett fejtve, de fel se fogtátok, hogy ki lett fejtve. #7, #14, #15, #25

Aztán még kereshetnék cikkeket is..

"Továbbra is azt gondolom, hogy lekövetnek, lehallgatnak minket egy algoritmus meg a hallottak alapján rendezi a dolgokat."

Vannak akik úgy gondolják, hogy a Föld lapos...

És még egyszer elmondom. Se a Google se a Facebook nem kap automatikusan mikrofonodhoz hozzáférést, neked kell manuálisan engedélyzned. Illetve ha a mikrofonod használatban van, zöld ponttal jelzi felül.

2022. dec. 1. 19:05
 68/77 A kérdező kommentje:
Shush burger.
2022. dec. 1. 19:09
 69/77 anonim ***** válasza:

58-ban feltett konkrét kérdésre egyik általad hivatkozott hozzászólás sem magyarázat.

Nos, meg tudod magyarázni?

2022. dec. 1. 19:27
 70/77 anonim ***** válasza:

#69 nice

Úgy, hogy rákeresett csak már nem emlékszik rá?

2022. dec. 2. 06:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!