Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mennyire beteg?

Ez mennyire beteg?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.

Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)

Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)

Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.

Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.

Vélemények?

2022. nov. 3. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 DK-s ***** válasza:
18%

"A kollégád meg egyszerűen hazudik."

Elég nehéz lenne, mivel együtt dolgozunk. A segédmunkásom.

És újra elkezdted a burkolt dicsekvést a fontosságodról.

Én pedig újra figyelmeztetlek hogy fogalmad sem lehet róla, hogy én mennyit értek az informatikához! Maradjunk annyiban, hogy a Commodore 64 óta foglalkozom vele. De mivel nagyon el vagy szállva magadtól, ezért azt hiszed hogy aki nem osztja a véleményed, az hülye a kérdéshez.

Én TUDOM, mert egy-egy kérdés megválaszolásánál mindig összehasonlító-analízissel operálok, és kizárásos alapon szűkítem a lehetséges válaszok körét.

Az eddig tapasztaltak alapján a lehallgatáson kívül más opció nem jön számításba. És perek lennének, igaz?

És hogyan bizonyítaná bárki is? Én tényeket közöltem, és ennek ellenére nem ismered el a lehetőséget. Inkább kétségbe vonod a szavahihetőségem.

Ugyanilyen bigott az emberek többsége is.

2022. nov. 6. 17:31
 52/77 A kérdező kommentje:

"Ugyanilyen bigott az emberek többsége is."

Szívemből szóltál.

2022. nov. 6. 17:33
 53/77 anonim ***** válasza:
100%

#51 "Én pedig újra figyelmeztetlek hogy fogalmad sem lehet róla, hogy én mennyit értek az informatikához!"

Ha picit is konyítanál hozzá, nem írnál akkor baromságokat, mint most. Az eddigi tapasztalatod annyi, hogy az algoritmus előbb tudja, hogy mit fogsz csinálni, mint te. Amit te ténynek állítasz be, az egy feltételezés, de semmivel nem tudod alátámasztani, nincs bizonyítékod rá, cserébe vádaskodol, hogy lehallgatnak a nagy tech cégek.

"Inkább kétségbe vonod a szavahihetőségem."

Bocs, de nehogy már egy senki jobban tudja mit írtunk bele az algoritmusokba :D

2022. nov. 6. 21:45
 54/77 DK-s ***** válasza:
0%

#53-nak:

Tehát megint személyeskedsz, engem osztasz, majd zárszónak ismét kihangsúlyozod gyakorlatilag azt, hogy te bárkinél többet tudsz a kérdésről.

Eddig szórakoztatott hogy mennyire nem veszed észre magad, de ez már kezd kínos lenni.

Nagyon nem vagyunk egy szinten, úgyhogy veled zártam a témát.

2022. nov. 7. 18:02
 55/77 anonim ***** válasza:
100%
#54 Egy olyan embert próbálsz meggyőzni a hülyeségedről, aki ezzel foglalkozik évek óta és több ilyen kódot is írt. Persze, hogy nem vagyunk egy szinten, fogalmad sincs az algoritmusok működéséről.
2022. nov. 7. 18:29
 56/77 DK-s ***** válasza:
0%
Rendben, nincs. ;)
2022. nov. 7. 18:31
 57/77 anonim ***** válasza:
100%
#56 Tudom :D
2022. nov. 7. 19:46
 58/77 anonim ***** válasza:
0%
Nos, akkor adj magyarázatot arra, hogy kerül elém egy olyasminek a hirdetése, amire soha nem kerestem rá, ellenben beszélgettem róla a kollégámmal. Mindkettőnk számára idegen dolog, nem illik a profilunkba, távol áll tőlünk. Sőt, a magam részéről azt sem tudtam korábban, hogy létezik ilyen termék egyáltalán. Szerintem a kollágám sem tudta. Egy harmadik munkatársunktól hallottunk róla.
2022. nov. 28. 20:42
 59/77 DK-s ***** válasza:
0%

#58-nak:

Pontosan erről beszéltem.

És most hogy már figyelek erre, kezd durván szembeötlő lenni.

2022. nov. 29. 07:30
 60/77 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogok nekiállni elmagyarázni egy ilyen algoritmus működését, mert eddig is falnak beszéltem :D Higgyetek azt amit akartok :D
2022. nov. 29. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!