Hogy írhat egy újság ilyen hiányos cikket? Nem az a legfontosabb kérdés, hogy ez milyen teszt? Nem mindegy hogy most éppen 7,5% beteg, vagy korábban esett át 7,5% a betegségen.
Miért nem jár utánna egy újságíró annak, hogy ez a szám mit is jelent pontosan?
Elvesztik az olvasóikat ezzel? Kapnak érte komoly büntetést?
Ha a válasz ezekre majd igen lesz, akkor majd foglalkoznak vele, addig meg jóvanazígyis.
"Ott van az oldalon a forrás is. Ahhoz hozzátenni vagy abból elvenni nem szabad, igaz?"
Miért nem lehetne? Ha minimális gondolkodással látni, hogy a forrás nem pontos, akkor ezt miért nem lehetne leírni?
"Ott van az oldalon a forrás is. Ahhoz hozzátenni vagy abból elvenni nem szabad, igaz?"
Én is újságíró vagyok, és eszembe nem jutna átvenni egy hírt így. Ha hiányos vagy nem értem, akkor felhívnám előtte a megfelelő hivatalokat, vagy egy szakértőt, akitől megtudnám az értelmezéshez szükséges körítést, és azzal együtt írnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!