Ez mennyire beteg?
Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.
Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)
Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)
Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.
Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.
Vélemények?
Ismét #39-nek:
És ne hangoztasd folyton, hogy te informatikával foglalkozol. Ha igaz, sajnálom az alkalmazódat. Lehet hogy sok mindent tudsz, de a beképzeltségedtől nem veszed észre, hogy érteni viszont nem érted.
De egyébként nekem "büdös" a sztorid. Egy informatikus soha nem zárná ki határozottan a lehetőséget, mert nem tehetné.
"Ezt tudják Izraelben is, a Pegazus kapcsán?"
Most tényleg összekeversz egy titkosszolgálatok által használt szoftvert egy algoritmussal? oh god
"Egyébként még csak profi programozónak sem kell lenni, hogy engedélykérés nélkül bekapcsold a mikrofont, és az indikátort is kiiktasd."
Oké, sok sikert :)
"És ne hangoztasd folyton, hogy te informatikával foglalkozol. Ha igaz, sajnálom az alkalmazódat. Lehet hogy sok mindent tudsz, de a beképzeltségedtől nem veszed észre, hogy érteni viszont nem érted.
De egyébként nekem "büdös" a sztorid. Egy informatikus soha nem zárná ki határozottan a lehetőséget, mert nem tehetné."
Szerintem még csak egyszer említettem, hogy mivel foglalkozom. Soha nem mondtam, hogy nem lehetséges valami, azt mondtam, hogy nem hallgatóznak, mert 1 nincs rá szükség, 2 elég komoly botrány lenne belőle. És, hogy honnan tudom? Mert ezzel foglalkozom már vagy 10 éve.
#42-nek:
Te direkt játszod a h'lyét.
Egy lehallgató-szoftver megírásához semmi szükség titkosszolgálati tudásra. Ez programozási terület, nem hírszerzési. És technikailag aránylag könnyen megoldható.
"Egy lehallgató-szoftver megírásához semmi szükség titkosszolgálati tudásra. Ez programozási terület, nem hírszerzési. És technikailag aránylag könnyen megoldható."
És én ezt mikor mondtam? Értelmezed is azt amit írok? Agyadra ment a konteó?
#44-nek:
Értelmezem amit írsz:
"Most tényleg összekeversz egy titkosszolgálatok által használt szoftvert egy algoritmussal? "
Összemostad a lehallgatást a pegazussal, mintha ahhoz is titkos-szolgálati tudás kellene.
És szerintem nem egyszer, hanem másodszor említetted az informatikai elhivatottságodat:
#33: "Szerencsére picit nagyobb rálátásom van, hogy ezek az algoritmusok hogyan működnek, mint neked valaha is lesz."
Nagyon úgy tűnik, hogy a logikai készségem egy "cseppet" jobb a tiédnél.
"Összemostad a lehallgatást a pegazussal, mintha ahhoz is titkos-szolgálati tudás kellene."
Te jöttél elő a pegazussal, ami teljesen máshogy működött..
"És szerintem nem egyszer, hanem másodszor említetted az informatikai elhivatottságodat:"
Nem tudtam, hogy két alkalom folyamatosat jelent. Legalább ma is tanultam valamit facepalm
"Nagyon úgy tűnik, hogy a logikai készségem egy "cseppet" jobb a tiédnél."
Egyetlen készséged jobb, még pedig, hogy hiszel az összeesküvés elméletekben.
#48-nak:
Ha kiszakadnál végre a kis zárt világodból, és az adott témától függetlenül képes lennél csak magát a szituációt vizsgálni, kiröhögnéd saját magad.
Jelen pillanatban ott tartunk, hogy én teszek egy nagyon egyszerű, kézenfekvő állítást egy jelenség magyarázatára.
Te viszont össze-vissza kínlódva próbálsz tagadni, és ha cáfolom az állítást, akkor te kiötlesz egy másikat. Aztán egy harmadikat. Aztán végül már személyeskedéssel fűszerezett szemantikai elemzést kezdesz a mondanivalómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!