Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mennyire beteg?

Ez mennyire beteg?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.

Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)

Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)

Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.

Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.

Vélemények?

2022. nov. 3. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
25%
2-es vagyok. Tudod ezen nem lepodok meg ez Magyarorszag ha valakinek igaza van azt lepontozzak vagy megrpobaljak elnyomni. Igazabol hidegen hagy ezzel is csak a sajat igazamat bizonyitjak :D
2022. nov. 3. 20:50
 12/77 CspCsj ***** válasza:
64%
Jók ezek az anekdoták, de mindenki csak elvétve tapasztal ilyet, - ha tényleg ilyen lehallgatós lenne a rendszerük, akkor szinte mindegyik reklámnál előfordulna, nem csak mondjuk százból egyszer.
2022. nov. 3. 20:51
 13/77 anonim ***** válasza:
60%

Ez olyan mint a chemtrail.... egyszer felkerült egy ilye kép a netre: [link] aztán azóta nem lehet megmagyarázni az ostoba embereknek hogy nem permeteznek. Maradjál meg kérdező és a 2-es abban amit hiszel és élj úgy, hogy vigyázol magadra nehogy a gyakemberek levadásszanak. Csak arra kérlek, hogy ne kürtöld világgá a butaságodat!

Jah és amúgy a Balaton is létezik!

2022. nov. 3. 20:56
 14/77 anonim ***** válasza:
36%
Hogy lehetnek ennsire hulyek az emberek? Nem hiaba van ekkora szarban ez az orszag. Tarsatok meg az ostoba velemenyeteket aztan csak annyit tegyetek meg legyszives hogy olvassatok el mit kell elfogadni mikor be lepunk valamilyen oldalra. Vagy csak keress ra google-n hogy elado kesek vagy akarmi es erdekes modon egybol felfogja dobni hirdetesbe. Tenyleg retardaltak vagytok
2022. nov. 3. 20:59
 15/77 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagyunk retardáltak, csak fogalmad sincs, hogy ezek a rendszerek és lagoritmusok hogyan működnek. Tessék, itt van egy kis tanulni való: [link]
2022. nov. 3. 21:02
 16/77 anonim ***** válasza:
20%
A wiki mióta hiteles információforrás? 🤦‍♂️ Akkor inkább már a balatontagadók! 😂
2022. nov. 3. 21:04
 17/77 anonim ***** válasza:
64%

"A wiki mióta hiteles információforrás? 🤦‍♂️ Akkor inkább már a balatontagadók! 😂"

Hitelesebb, mint az, hogy valaki azt mondta gyakorikérdéseken..

2022. nov. 3. 21:08
 18/77 DK-s ***** válasza:
0%

A facebook-tól parázol? XD

Akkor elmesélem neked, hogy hogyan jártam 2-3 éve a youtube-al!

Elmentem anyámhoz, akinél elkezdtem kicsit netezni. Soha előtte nem használtam a gépét! Felmentem a youtube-ra, és meghallgattam pár számot amit szeretek. Eközben megszaporodtak az ajánlások között a kedvenceim.

Kb fél óra elteltével "szólt" a youtube hogy sokkal kényelmesebb lenne ha a saját fiókomat használnám, és alatta az opció:

Belépés az U....peter@citromail.hu használatával.

Csupán a keresési szokásaim alapján beazonosított.

2022. nov. 3. 21:09
 19/77 NTBS ***** válasza:
64%
Véletlenül történt.
2022. nov. 3. 21:20
 20/77 DK-s ***** válasza:
13%

#19-nek:

Persze. Ez csak véletlen volt, amit a kérdező tapasztalt.

10-bő 10-szer, és bárkinél. A lényeg hogy véletlen, igaz? XD

2022. nov. 3. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!