Ez mennyire beteg?
Egyetemen van egy csaj, akinek se a nevét nem tudom, se azt hogy melyik szakra jár. Konkrétan semmit se tudok róla.
Megkérdeztem egy haveromat, hogy a másik terembe milyen óra ment. (Mivelhogy ő benézett oda.)
Kérdezte hogy miért? Én meg mondtam, hogy mert megtetszett onnan egy csaj. (Akit nemmellesleg ma láttam először életemben)
Na most úgy voltam vele, hogy Facebookon megpróbálom megkeresni, tényleg úgy hogy semmit nem tudok róla. Erre bedobja a csaj profilját, és hogy két közös ismerős.
Rendesen bepáraztam a Facebooktól. Az a durva, hogy már másodjára történik ez velem. Nem hinném, hogy véletlen.
Vélemények?
Nyugi ez alap hogy lehallgatnak minket aztán eladják nekünk. Imádom megvettem a telómat csak ismerőseiknek beszéltem róla milyet fogok venni soha sehol se kerestem rá és a facebookon egyből már ment a hirdetes hogy a legjobb tokok arra a telóra amit venni akartam.
Másik jó példa volt beszélgetünk haverommal hogy ő néz youtuben egy csillágaszattal foglalkozo csatornát ami tényleg jo de nem jut eszébe a neve majd megkeresi nekem. Hazamegyek felnézek a youtubera ott van a csatorna egyből "ajánlott" videók közt. Mondom azta k.rva..
Szóval ez van ezt kell szeretni beleegyeztünk abba ha meg nem szeretnéd akkor meg nem használhatod.
Igazából nekem ezzel nincs bajom. Meg örülök is, de azért ez nagyon beteg.
Ha belegondolok, hogy pl a Facebook érzékelte milyen lányok mellett mentem ma el. Aki pár méterre volt max tőlem. És őket kiírja Facebookra ismerősnek. Ez nagyon para.
Szerintetek a csajnak is kiír engem vagy nem?
Ez van.
Egyszer én is jártam úgy, hogy a zsebemben volt a telefonom, és valahogy elkezdtük énekelni Charlie híres zenéjét, a "Jég dupla whiskey-vel" című dalt.
Erre másnap mi fogad engem a YouTube-on ajánlott videóként, a kezdőlapon?
Na mi?
Nincs ebben semmi különös. Abból a néhány(??) adatból amit megadtatok magatokról a közöt ismerősökből, a keresési előzményeidből, az ismerőseid ismerőseinek, ... stb adataiból kiköpte a rendszer. Ha tudnád hogyan működik, nem paráznál. Vagy talán mégjobban beparáznál, hogy a tevékenységeidből mennyire könnyű profilozni téged...?
Én inkább örülök, mert így sokkal könnyebb megtalálni a csajokat és ha van nyaralós bikinis szelfi, akkor lehet csekkolni hogy megér-e egy patront, vagy akár egy ajtócsapkodást is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!