Letiltották a napiszar.com-ot?
Millió feljelentést tettek már, nem lehet őket megfogni. A szolgáltató nem adja ki a rendőrségnek az adatokat, innentől pedig zsákutca: az ismeretlen tettes ismeretlen marad, a nyomozást lezárják.
Majd ha elfogy a pénze a terheléses támadónak, az oldalt elhagyják a botok és megy tovább.
#49 és a többiek, akik az anyagi helyzetem miatt aggódnak:
Attól, hogy a helyreállitási alap pénzei késnek, nekem még nincsenek anyagi gondjaim.
Anyagi okok miatt biztosan nem állok le a tevékenységemmel, ezt garantálom. :)
Nyilván örülnél, ha megosztanék egy folyamatábrát, de nem fogom helyettetek felfedni a lyukakat. Találjátok meg, csináljatok vele valamit, aztán majd keresek egy másikat. ;)
Az előttem szólónak pedig csak ennyit üzenek:
Van még néhány dolog a tarsolyomban, amit eddig nem fedtem fel. De megfelelő helyen, és időben megteszem.
Egy kis vicces dolog a végére, idézet "bozolaci" utolsó, nekem küldött e-mailjéből:
"Mivel mi tisztán állunk minden hatóság elé, hisz két nyilvános linket osztottunk meg az oldalon, büntető feljelentést teszünk nem ellened (ismeretlen tettes ellen), hanem nevesítjük és a XY (trágár kifejezés eltávolitva - a szerk.) nevezzük meg benne tettestársként és felbujtóként zsarolás bűntettében. Amiket a leveleid bizonyítanak. Ha már voltál annyira okos, hogy direktben bevontad őt is. A magyar hatóság majd bűncselekményre hivatkozva kikéri az adataidat az e-mail szolgáltatótól."
Azért mennyire szánalmas, hogy pont egy napiszar.com fenyeget feljelentéssel? :)
#57 nem ismered bozólacit
#55 itt menősködsz meg hekkerkedsz ahelyett hogy az ingyen reklámot megköszönted volna nekik te görény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!