Youtuben letiltották egy videómat. Hol lehet panaszt írni?
Ötcsrillió dolgot találtam már a súgóban, de az én problémámra nem látok leírást.
Van egy csatornám, és volt egy videóm, ami fel van töltve három éve.
Elég vegyes tartalmú, mert beszélgetek benne valakivel, de voltak benne videó bejátszások is egy 20 éves francia tv riportból. Három évig le se tojták, most valaki bejelentette és letiltotta szerzői jogok miatt.
Adrev Affimilate elvileg a jogtulajdonos, de semmi ilyen tv/filmes, személy stb-t nevet nem találtam sehol sem.
A youtubetól semmiféle értesítést nem kaptam (nincs a spamba sem), véletlenül vettem észre, hogy letiltották a videót.
Szeretnék nekik írni, hogy ha megoldható, akkor a videószerkesztőbe kivágom azt a tartalmi részt, amit kifogásolnak jogilag, de ezért legyen újra elérhető.
Nem úgy értem, hogy ujra feltöltöm, hanem a már fent lévő videót megvágni. Mintha lett volna ilyen a youtuben és akkor maradhat a videó, de a jogvédett rész ki van vágva/takarva.
15 ezren nézték meg, most 0-áról fene se akarja kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!