Letiltották a napiszar.com-ot?
Sziasztok!
Hú, de sok válasz érkezett. Engedjétek meg, hogy néhány sorban, mondatban reagáljak egy-egy válaszra.
#13-as az USDT-s követelésről:
"Amennyiben figyelemmel követted az eseményeket láthattad, hogy első 4-5 levelemben semmi mást nem kértem az oldaltól, csak hogy szedjék le azokat a posztokat, ahol személyiségi jogokat sértenek.
Miután ezen leveleimet kiposztolták, nekem pedig nem válaszoltak, emeltem a téten. Ez egyesek szemében elítélendő lehet, én azonban úgy gondolom, hogy ez egy nyomatékosítás volt részemről. Természetesen most is nyitott vagyok a megegyezésre. Nem érdekel a pénz."
#16-os:
"Ne aggódj, nem fognak megtalálni. A 100 ezres fejpénz pedig vicc kategória. Egyébként, büntetőjogi szempontból már ez a felhívásuk is érdekes lehet... :)"
#20-as:
Lsd. 16-osnak adott válaszomat.
#22-es:
"Pont az ilyen beteg emberek miatt létezhet(ett) ez az oldal, mint amilyen te is vagy."
#24-es:
"Teljesen igazad van. A legtöbb hirdetésük pedig egyenesen a rosszlányok.hu-ról volt, ahonnan a legtöbb tartalmat posztolták. Erkölcsi szempontból ez is felvethet kérdéseket, nemde? :)"
#26-os:
"Lassan csapolt Pilsnert szeretem. :)"
#27-es:
"Részben igazad van. Bár bombabiztos DDOS védelem nem létezik. A DDOS önmagában nem egy pontos meghatározás, nagyon sok konfiguráció van mögötte. Vagyok annyira elszánt ezügyben, hogy megtalálom a rendszer gyengepontjait, bárhová is költöznek.. :)"
#30:
"A válaszod elejére nem reagálok, ott majd beszéljenek a tények. A második részre viszont igen, ahol ezt írod: "a támadás a netszolgáltató elleni bűncselekmény (hiszen a rendszerét terheli) ami ellen ők is védekezni fognak valamilyen módon, hogy elhárítsák."
Namármost:
Nem netszolgáltató, szerverszolgáltató, de igazad van, egy legális platform esetében. Ilyen esetben viszont a szolgáltatónak nem csak jogai, de kötelezettségei vannak. Például a jogsértő tartalmak törlése a jogtulajdonosok kérésére. Ezt pedig folyamatosan elmulasztották. Évek óta még csak nem is válaszoltak ilyen megkeresésekre. Akkor miről is beszélünk?"
#31-es:
"Remélem a napi horoszkóp sem maradt ki. Az majd megmondja a tuti, ne aggódj. :D"
Üdv,
Psycho
13
Komoly ingyen hirdetés lett volna pedig a csajnak :D
szegény ártatlan prostik, hogy tönkrement az életük :D
Na meg az önjelölt hős, mint a gyakorin igaz dolgok többsége :D
#35:
Hideg volt a reggeli kakaó?
#41-es:
Nekem is. De egyszer minden pohár betelik... Most kell fellépni ezek ellen, minden téren.
Ez már csak a kétsegbeesésük viszont.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!