2022.04.24-én letiltotta Facebook Meta a Facebook fiókom amit 2009-töl működtetem,nem tudják megmondani, hogy miért? Ma 2022.04.25-én 8:25-órakor bekérték tőlem a személyigazolványt lefényképezve.Jógszerü a bekérés???
Facebook Meta jogszerűen kéri-e el a hivatalos adatkártyák fényképét?
Útlevél
Jogosítvány
Személyi igazolvány
Házassági a anyakönyvi kivonat
Hivatalos névváltoztatási okmány
Zöldkártya, tartózkodási engedély vagy bevándorlási okmányok
Törzsi azonosító vagy státuszigazolvány
Szavazói igazolvány
Család anyakönyvi kivonat
Vízum
Nemzeti életkor-igazolvány kártya
Bevándorlási nyilvántartásba vételi igazolvány
Adóigazolvány
Jógszerü bármelyik igazolvány fénykép bekérése??
Velem ugyanez történt, én a jogosítványomat fényképeztem le és küldtem el kétszer is, de nem történt semmi. Azért a jogosítványomat fényképeztem le, mert eleve ganús volt az egész és úgy gondoltam, ha mégsem az illetékesek vették fel velem a kapcsolatot, akkor ne tudjanak az adataimmal visszaélni.
Azóta is tiltva van az eredeti fiókom, kénytelen voltam egy másikat létrehozni és mindent elölről kezdeni.
Jogszerűnek jogszerű. Elvégre ez kérés, nem követelés. Te pedig eldöntheted, hogy eleget teszel-e a kérésnek. Ők meg mondhatják azt, hogy kitiltanak, ha nem mutatod meg. Megtehetik.
Itt nem a jogszerűség a probléma, hanem a felhasználók kihasználása. Ilyet egy normális vállalat nem csinálna. Csak ugye most nyeregben vannak, és bármit megtehetnek.
Szia, pont ez történt velem a napokban.
Még en sem töltöttem fel, pedig kellene hirdetnem. Te töltöttél fel azóta végül? Vagy mi lett a story vége? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!