Elolvastam, de össze vissza beszélsz. Ha nem érdekel a pénz akkor nem "emelted volna a tétet" és nem kértél volna tőlük semmi, hanem szépen lelövöd az oldalt és elsétálsz. De nem, neked el kellett kezdened háborúzni velük mint valami magányos harcos, a rosszlányok védőszentje, aki megmenti a prostituáltakat a gonoszoktól és majd jól megmutatja nekik. Nem védeni akarom őket, de ezzel a zsarolósdival pont olyannál váltál mint ők. Gratulálok hozzá! Szép napot!
2022. júl. 15. 10:14
82/952 Psycho1988 válasza:
Elfogadom a véleményedet, bár egyet nem értek vele.
Szép napot! :)
2022. júl. 15. 10:15
83/952 anonim válasza:
Már azt írja ki hogy "bad gateway" .. szerintem ez a vége az oldalnak , jól gondolom Psycho?
2022. júl. 15. 13:21
84/952 anonim válasza:
Gondolom idáig lett volna idejük fizetni :D
2022. júl. 15. 13:24
85/952 Psycho1988 válasza:
A domain név az ő tulajdonukban van, tehát csinálhatnak szerverköltözést. Nem kizárt, hogy 1-2 percre majd "feléled", de annál tovább nem fog müködni... :)
2022. júl. 15. 13:28
86/952 anonim válasza:
óóóó :) tegyél meg mindent hogy ne menjen tovább
2022. júl. 15. 13:30
87/952 anonim válasza:
Király vagy Psycho! Azért bízom benne ,hogy ha sokszor költözködni akarnak előbb vagy utóbb kiderül ,hogy ki is a domain tulajdonosa. Remélem tele van a gatyájuk napi szarral azoknak a nyomorultaknak. :)
2022. júl. 15. 13:41
88/952 anonim válasza:
fura ez a sok álszent akik évekig látogatták az oldalt, ezzel is támogatva a működésüket, de most hirtelen megtértek és egyből tapsikolnak hogy nem jó az oldal.
2022. júl. 15. 13:42
89/952 anonim válasza:
Én latogattam, de fel is kerültem oda. Egyszer fel is raktam valakit aki bunkózott velem neten (nem csaj, pasi) de nem meztelen képpel hanem a facebook profilját hogy naci jelkepekkel pozolt :D
De általánosságba véve nagy aljasságnak tartom az egész oldalt és nem bántanék senkit ha engem se bántottak volna.
Jobb hogy megszűnt! Nincs ilyesmire szükségem így egy tisztább hely lett a vilag.
26/n
Szilvi
2022. júl. 15. 14:44
90/952 anonim válasza:
zsoltika, az én apukám erősebb, és aki mondja másra típusú érvelés csak itt nálatok a gyakori világában ér valamit.
szóval kellemetlen volt sok minden, én megértem, mindössze bizonyíték nincs semmire.
lúzer.
#70 mivel saját állítása szerint is a prosti után indult be, vagy jár hozzá, vagy családtag-ismerős nője, vagy viszonzatlan szerelmes belé és most reménykedik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!