Letiltották a napiszar.com-ot?
210
ezért megy a 200+ hszes vergődés ?! meg a nagy hekkerkedés ? XDDD vakmeleg
@208
én megint nekem lett igazam! Megmondtam előre hogy úgyse bírod ki, hogy ne írj ide többet (az ígéreteddel ellentétben) és megint csak magadat fényezgetted, hogy mekkora májer hekkkker IT zseni vagy mert az új oldalt is elérhetetlenné tetted. Olyannyira, hogy tökéletesen működik most is!
Csupán az érdekesség kedvéért egy kis kronológia a hőstettedről:
- napiszar kitett egy fizetős kurvát
- te írsz nekik, hogy szegyjék le a képet (ezt a mai napig nem indokoltad, hogy miért pont ez a nő, miért pont most ébredt fel benned az igazság harcosa, miért nem léptél fel már korábban ellenük. szerintem mindenki tudja hogy ingyen menetért cserébe keresett meg a ribi ismerősöd)
- írták, hogy nem
- te befenyítetted őket, hogy fizessenek bit coinban egy raklap pénzt ha meg akarják tartani az oldalt (ergó pont leszartad hogy korábban kik voltak fent mert csak a pénzre mentél)
- lenyomtad az oldalt és elkezdted itt fényezni magad, hogy te egy hős vagy aki megmentette az embereket a gonosz napiszartól.
- fogadkozol hogy nem írsz ide többet stb stb
- visszatér a napiszar
- te is visszatérsz
Szánalmas a vergődésed és a figyelem iránti függőséged. Kisebb vagyont tennék rá hogy újra felbukkansz majd itt mert úgyse bírod ki. Mindezt írom úgy hogy nem szeretem a napiszart és sok posztnak tényleg nem kellene az oldalon lennie.
Két napig tesztüzem aztán mennek ezerrel a srácok.
Rettegjetek qrvaaaaak :D
Tudom hogy frusztráló, de most is elérhető az oldal 😁😁
Most is megy. Már van 5 komment az új post alatt.
😁😁😄
Még pingre sem válaszol! :)) Mit nézel bátyja?
Pinging napiszar.com [188.114.96.9] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Ping statistics for 188.114.96.9:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!