Letiltották a napiszar.com-ot?
Egy háborúban mindig van járulékos veszettség! :D
“csináltam igen-nem jóslást googleba beírtam hogy végleg meg fog-e szünni a napiszar és azt adta ki hogy nem.”
Ezt a kommentet én írtam még az ügy eleje fele. Durva hogy mennyire lehet hinni az ezoterikus dolgokban, még ilyen eseteknél is. 😄 bejött!
Én nem örülök neki hogy van, de ez van. Ezek szerint Psycho egy szar volt..
26/n
Szilvi
Szilvi, ha gondolod nálam vígaszra találsz! :D
CloudFlare rendszerét integrálták a gyökerek DDoS támadások ellen véd). Ez nem jött be első körben annyira nekik ezért mint Psycho írta aktiválták GEO szűrést. Ez helyi lokáció szerinti szűrés mert a DDoS támadások általában külföldi proxykon fut. A lényeg ,hogy csak magyar ip címmel tudnak posztolgatni a srácok. Eddig VPN ,TOR kliensek mögé bujkálva posztolgattak így gyakorlatilag lehetetlen kideríteni ki áll a tartalom mögött. Viszont így már könnyen fülön lehet csípni a gyerekeket. Szóval Psycho nagyon is jó munkát végzett és végez. Én is szívesen támogatnám a munkáját akár anyagilag és technikailag is. A napiszaros gyerekek előbb vagy utóbb lebuknak. Kapkodnak és hibáznak ezt kell kihasználni.
246
Na mit mondtam? Mit? Hogy úgyse bírod ki,hogy ne írj ide többet!
Hazudtál és többször megszegted az ígéreted hogy nem írsz ide többet kész vége viszlát.
Hazug vagy és hiteltelen. Megint tolod az okos It dumát meg az önfényezést. Borzasztó magányos lehetsz hogy itt vágysz figyelemre. Mit ígért a prosti ismerősöd? Pár meztelen fotót amire kicsaphatod ha megengedi? Rosszabb vagy mint az Nsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!