Letiltották a napiszar.com-ot?
Nem raktam át magam anonimba.
Igen, létrehoztunk egy csoportot, ahol tudunk szakmai eszmecserét és ötletelést folytatni. Ha tudsz, és akarsz segiteni csatlakozhatsz te is.
Nem tudom mi ezzel a gond, hogy állandóan törlésre kerül az ezzel kapcsolatos dolog. GYK, eddig olyan szépen moderáltatok. Ne most essetek át a ló másik oldalára, kérlek. :)
291: Nem hinném. Mert régebbi hozzászólásainál ott a neve. Most néztem.
Ahogy én tudom, ha változtatod az "anonim" beállítást az a múltbeli kérdésekre/válaszokra is hatással van. Idézet:
"Ha a "Látsszon-e a neved" mezőt módosítod, lehetséges, hogy nem azonnal változik meg mindenhol, de 24 órán belül megtörténik."
Ez elég erősen arra utal, hogy a beállítás "visszamenő" hatályú.
Psycho1988: (már nem számot írok, a törölgetés miatt úgy is elcsúszik)
Lehet hogy a GYK moderátor nagy napiszar rajongó.
Én sem értem hogy miért elsősorban a Te hozzászólásaid törölgeti. Vagy fél tucatra emlékszem amit beírtál, és nem találom. De a válaszolók egymás sorszámaira való hivatozásaiból látszik, hogy tucat üzenetet töröltek már.
Az csak hogy egy hivatkozás lenne benne, nem is értem. Tucatszám tesznek be a GYK-ra linkeket. Azz rendben van akkor? Itt meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!