Letiltották a napiszar.com-ot?
312 Psycho1988 : Legjobban fogalmaztad meg. Ennél jobban én se tudtam volna leírni. :D Az a baj hogy ennyi féle emberek vagyunk és nem egyféleképp gondolkozunk. Nem tudom őket teljes mértékben hibáztatni de előbb gondolkodni kéne mielőtt ilyet kimond valaki.
Psycho1988 for prez
Uhhh de durva 😂
Nem félsz amúgy? Hogy itt kiirod egy nyilvános fórumra hogy számítástechnika elleni bűncselekményekre készülsz vagy valami ilyesminek hívja a törvény??! 😃😃😃 Én kicsit félnék a helyedben pszicho 🤪
Információs rendszerek elleni bűncselekményre gondolsz?
Ki beszélt itt ilyenről?
Én csupán a jogellenes tartalom nyilvános megjelenését készülöm újfent korlátozni. :)
319: Mikor kapcsolódtál be a beszélgetésbe? Mert szerintem 2 hsz-el ezelőtt XDD Akkor légyszives ne írj ilyen 'okosságokat' .
Nem, nem ő az maradj ebben a hitben, csak ne hangoztasd :-D
317
milyen szépen fogalmaztál azzal, hogy zsaroltad az oldalt hogy fizessenek 10ezer $-t.. "emeltem a tétet". Nem barátom ezt nettó zsarolásnak hívják és bűncselekmény.
"csak a jogosulatlan tartalom ellen lépek fel" - ez meg önbíráskodás. Nem vagy sem hatóság sem internetszolgáltató hogy bármi ellen is fellépj.
ad1 hazudtál, azt írtad többet nem írsz ide - ez tartott pár napig és azóta is fosod a szót
ad2 zsaroltál, ami bűncselekmény - erről gondolom megvan az email is
ad3 önbíráskodsz - ez se legális dolog
ad4 kamus hazudozó vagy aki a szoba sötétjébe pityeregve várja a virtuális elismerést és seggnyalást mert senki se szereti a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!