Letiltották a napiszar.com-ot?
lúzer, a pszichológia szerint= a gyakorin mindenre beböfögött menj pszichológushoz/hagyd el/nárcisztikus vagy :D
ennyit a pszcihológiáról és a terelésről.
viszont a ddos egy jó opció, akkor kb. sejteni, hogy mikor fogy el a pénzecske, és mikor lesz a kuss én így szállok le a bringáról szitu :D
Előbb utóbb a 💩 mindig utat tör magának!
Szóval már itt az ideje a visszatérésnek!
#62:
Nem akartm ebbe a napszarfolyamba írni, de a következőre reagálást nem álhattam meg, aszongya #62-es:
"NYILVÁNOS profilokat, amiket NYILVÁNOS oldalra rak ki valaki, azok megoszthatóak! Ez jogi tény."
Remélem nem jogász vagy, és soha nem is akarsz az lenni... :D
De hülye az már vagy. A posztok egy részében beküldött privát videók/fotók, és gyakran személyes adatok voltak. Voltak olyan fotók melyek sosem voltak feltöltve sehová, hanem egy ex küldte be bosszúból. Ezek neked hol nyilvánosak atyaég? Mielőtt kérdezel gondolkozz mán...
Ha majd kiteszik a fotód (arccal) ahogy recskázol és mellé kiteszik a nyilvános FB profilod, az rendben lesz teljesen neked akkor? Csak a jogi tényt kérdezem amiben annyira biztos vagy...
Vagy még ennyi sem történik, és tényleg csak egy nyilvános profil van kinn, valami lejárató, valótlanságot tényként beállító szöveggel. A jogi érzéked netán nem villantja fel Btk 226-227 paragrafusát?
Megint a veled példálózóm, ha megengeded: Semmit privát fotó, csak kiteszik rólad a publikus FB profilod, és mellé írják: "B#zi gyerek aki két kannal duggatja magát esténként". Ez is rendben lenne neked? Csak kérdem.. Semmit nem loptak, semmi személyes adat... csak az FB profil a képed, és fentebbi állítás.
#Psycho1988
Azért látszik, hogy még véletlenül sem fogod fel, miről szól az, amikor kitesznek valakit képpel/elérhetőséggel.
Sírhatsz a legalitás miatt, de mint írták itt előttem páran, ez képmutatás a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!