Letiltották a napiszar.com-ot?
#151: Te már csak tudod. Lehagytad a bizonyítékot, olyan gyorsan szóltál hozzá. Hiszen ha egy oldal nem elérhető, akkor kapásból ez történik... Eddig csak pszichó LARP-olta itt a témát a leállási hype-ot meglovagolva, mintha bármi köze is lenne hozzá, tudnám miért ad itt bárki egy anonim kommentelő szavára bármit is.
Ugyanígy egy anonim felületen bárki a napiszarnak vagy képviselőjének adja ki magát, mintha nem ez lenne a másik legnagyobb trollfelület a magyar neten.
Még csak az oldalhoz sem fértek hozzá, mert ha feltörnek egy felületet, az a minimum hogy kint hagynak egy olyan üzenetet, amitől megkérdőjelezhetetlen hogy bejutottak, és az irányítás más kezében van.
#155:
Meg kell cáfoljam oknyomozásod néhány pontban.
Az események megelőzte egy e-mail váltás, mikor az oldal még döcögött. Ezek elérhetők voltak a nsz felületén is, kiposztolták.
Azokon látható volt az én protonmail-es cimem is, melyen bármikor, bárkinek visszaigazolom ennek a gyk-s profilnak a valódiságát.
Próbáltam már a nsz üzemeltetőinek levelezéseiből is részleteket posztolni (screenshot formájában), azonban valamiért a gyakorikérdések letörölte ezeket a hozzászólásaimat.
Azt, hogy mihez férek hozzá, és mihez sem pedig nem tudod. Te sem tudod, illetve az üzemeltetők sem. Ami biztos, hogy most túlterhelés éri az oldalt, illetve a mögötte fútó szervert is, több layeren. Emiatt nem elérhető.
Én sem akarom nyilván felfedni minden lapomat, mert nem vagyok varázsló, nem tudom hova eszkalálódik a helyzet. Azonban fel vagyok készülve mindenre.
Üdv,
Psycho
#157:
Nem tudok róla, hogy a hatóságok közbeléptek volna. Tőlem biztosan nem kértek, és nem is kaptak adatokat az oldal üzemeltetőiről eddig.
A webszerver még mindig él, DDOS alatt van. Nincs hatósági átirányitás, a szerver pingelhető, tartalom mögötte van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!