Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges, hogy egyszer...

Lehetséges, hogy egyszer annyira rossz lesz a windows ami a linux oprendszerek népszerűséget ugrásszerűen megnöveli?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 16:38
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/300 anonim ***** válasza:
77%

#147 A helyedben én szégyelleném magamat ilyen gondolkodással...

Egyébként most őszintén ki nem sz.rja le a részesedést?

Megfelel a rendszer hétköznapi használatra? Igen. Akkor meg miért kell még mindig ezen a 3%-on rugózni? Csak az lehet a jó, ami mainstream? Komolyan nem értem.

2023. aug. 4. 16:21
 152/300 anonim ***** válasza:
90%

151

A mainstream embereknek igen sajnos, követik a tömeget

2023. aug. 4. 16:37
 153/300 anonim ***** válasza:
80%

Amíg a Májkrémszoft ekkora pénzeket öl a lobbiba, hogy mindenhol a Windows legyen az első rendszer, amivel az ember találkozik, addig nem fog megugrani a Linux népszerűsége, mert a legtöbben nem is szereznek tudomást más rendszerről, így legyen bármilyen vacak is a Windows a jövőben, sosem fogja a Linux malmára hajtani a vizet.

Nem mellesleg az átlag user magától még akkor sem próbál ki más rendszert, ha amúgy tudja, hogy létezik.

2023. aug. 4. 17:05
 154/300 anonim ***** válasza:
9%
147: Oké, hogy gáz Linuxot használni, amikor a Windows fényévekkel jobb, de ha ők ezzel is beérik, nem kell leszólni őket. Mindenki azt használjon, ami neki tetszik. Ha elég nekik ez a szint, akkor nincs gond, nyugodtan Linuxozzanak csak. Ezért nem kell bántani senkit szerintem.
2023. aug. 4. 19:47
 155/300 anonim ***** válasza:
66%

#154 "Oké, hogy gáz Linuxot használni, amikor a Windows fényévekkel jobb"

Nem hiszem el, hogy valaki ezt tényleg el is hiszi 🤣

2023. aug. 4. 20:49
 156/300 anonim ***** válasza:
31%

"Oké, hogy gáz Linuxot használni, amikor a Windows fényévekkel jobb"

De még egy értelmes szempontot nem sikerült felhoznod, hogy miért fényévekkel jobb, csak hajtogatod a magadét. Ebből látszik, hogy csak egy troll vagy...

Valóban van amiben jobb a Windows, ugyanakkor van amiben meg a Linux a jobb.

"Ezért nem kell bántani senkit szerintem."

Ez így igaz. Ennek ellenére mégis korábbi hozzászólásaidban leminősítetted azokat, akik Linuxot használnak.

2023. aug. 4. 21:30
 157/300 anonim ***** válasza:
21%

156: "ugyanakkor van amiben meg a Linux a jobb." - Azért erre mondjuk kíváncsi lennék.

"korábbi hozzászólásaidban leminősítetted azokat, akik Linuxot használnak" - Én nem bántok senkit, azt nem értem, hogy egyesek miért állnak ki a Linux mellett, amikor egyértelmű, hogy nem jó.

2023. aug. 4. 21:56
 158/300 anonim válasza:
90%
157. Kifejtenéd, hogy miért nem jó? eddig csak indoklatlan linux szidalmazás volt a tőled...
2023. aug. 4. 22:08
 159/300 anonim ***** válasza:
16%
A picurka Linux-os felhasználók nem bírják belátni, elviselni, hogy fapados rendszert használnak.
2023. aug. 4. 22:13
 160/300 anonim ***** válasza:
89%

"Azért erre mondjuk kíváncsi lennék."

-Szabad szoftver.

-Biztonságosabb

-Gyorsabb

-Ingyenes

-Testre szabható, variálható

-Rengeteg választék, sok disztribúció, asztali felület, fájlkezelő, stb.

-Tiszteletben tartja a magánszférádat.

-Nincs telepakolva reklámokkal. Pl. ha megnyitod a menüt, nem lesz az tele a Candy Crushal, Minecrafttal és a többi reklámmal. Csak az van ott, ami kell.

-A terminál és a shell nagyon erőteljes eszközök, ha megtanulod szinte bármit tudsz szkriptelni, automatizálni és nem ritkán gyorsabban elvégezhető benne egy-egy feladat, mint grafikusan kattintgatni.

-Vannak disztrók, amik régi gépekre is kiválóak, hisz alacsony az erőforrásigényük.

-Konzisztens frissítések. Egy helyen tudod frissíteni az alkalmazásokat és a rendszert is, mindezt pár kattintással, vagy terminálban pár (konkrétan 2) egyszerű parancs kiadásával.

Ezek a főbb okok. Soroljam még?

"amikor egyértelmű, hogy nem jó."

Még mindig nem tudjuk, mi az ami miatt olyan egyértelmű, de oké.

2023. aug. 4. 22:14
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!