Lehetséges, hogy egyszer annyira rossz lesz a windows ami a linux oprendszerek népszerűséget ugrásszerűen megnöveli?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 16:38
5/225 anonim válasza:
Bármi lehetséges. Nem vagyunk jósok.
6/225 anonim válasza:
4
Kik?
Amúgy meg mindenhol linuxot használnak főleg, kivéve az asztali pc-ket és laptopokaz. Az android is linux alapú, tehát ez alapján többet használnak linuxot, mint windowst.
7/225 anonim válasza:
#6 Hát a Linuxosok. Régebben én is próbálgattam, pár dolog tetszett, de összességében nem jött be. Már biztos jobb azóta. Szóval ez sem lesz az asztali Linux éve.
8/225 anonim válasza:
#6 - "Kik?"
Számítástechnika kategóriába tette fel a kérdést.
9/225 anonim válasza:
A kérdés az így önmagában "értelmetlen". Ugyanis az operációs rendszereknél, nincs abszolút "jó" és abszolut "rossz". ?ost itt kifejezetten az a PC / laptop oprendszerekről beszélek, a mobil telefonos, meg a midrange szerverek, és mainframe oprendszereket hagyjuk mert az meg egy nagyon más világ. Vannak olyan alkalmazások ahol már most is linux a "nyerő" és van egy csomó ahol a windows. De a kérdést nem a felhasználók, hanem a nagy szoftver gyártók fogják eldönteni. Ha ők váltanak akkor az átlagfelhasználó is fog váltani.
10/225 Thunderfairy válasza:
Nagyon lassan de növekszik a Linux népszerűsége. Az is mindent elmond hogy teszik bele a windows-ba is mint emulációs alrendszer. Az én gépemen már megtörtént. Linux felhasználó lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!