Lehetséges, hogy egyszer annyira rossz lesz a windows ami a linux oprendszerek népszerűséget ugrásszerűen megnöveli?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 16:38
21/225 anonim válasza:
Msfanboy? :XD!
Az ritka egy jószág. A Windowst használják, a linuxszal a 40 éves szüzek szórakoznak ahogy tapasztaltam.
22/225 anonim válasza:
Ah, szóval ezért használsz androidos telefont, kedves 21-es
23/225 anonim válasza:
Nekem iphoneom van, de ez lényegtelen. A linux alatt mindenki az asztali linuxra gondol. Ha androidot használnék, akkor azt használnék. Nekem édesmindegy, csak tudjam kockulás nélkül használni. Véleményem szerint az Android egyáltalán nem rossz. De almát az almával hasonlítsunk össze.
24/225 anonim válasza:
Mindenki, aki nem tudja mi az a linux. Szervereken elég sokat használják, ami által te is közvetetten használod
25/225 A kérdező kommentje:
Amugy windowson is lehet játszani a steam protonnak is winenak köszönhetően.
Szóval lassan a játék se lesz beton biztos érv mellete főleg akkor ha az anticheat is meg lesz oldva.(Az anticheat miatt nehany multis jatek mint pl fortnite,fall guys vagy warzone nem játszható linuxon.)
2023. júl. 10. 15:13
26/225 A kérdező kommentje:
*beton biztos érv a windows mellet.
2023. júl. 10. 15:13
27/225 anonim válasza:
#21 Meg rengeteg rendszergazda és szerverüzemeltető a világon. :)
Jó eséllyel ez az oldal is Linuxról vagy BSD-ről fut.
Illetve sok olyan is, akinek elege lett a Windowsból és egy biztonságosabb, gyorsabb alternatívára váltott.
28/225 anonim válasza:
Én majd teszek egy próbát, ha eljön a Linux éve. Szóval még várok... :D
29/225 anonim válasza:
#28 Nyugodtan tehetsz most is egy próbát.
Elvégre, ha mindenki arra vár, akkor sosem fog eljönni. :D
30/225 anonim válasza:
29: Á, nem érek rá egy fapados utánzattal szenvedni, majd szóljanak, ha kész lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!