Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges, hogy egyszer...

Lehetséges, hogy egyszer annyira rossz lesz a windows ami a linux oprendszerek népszerűséget ugrásszerűen megnöveli?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 16:38
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/225 anonim ***** válasza:
23%
89: Köszi neked is, most nézem a listát, az ETS 2 és ATS (kamionosok) Platinum, a GTA V Gold minősítésűek, ezek nagyon jó értékek. :o)
2023. júl. 21. 18:28
 92/225 anonim ***** válasza:
81%

Én az utóbbi válaszaidat nem pontoztam le. Ahogy a 90-et sem, de ez a "Mondjuk emberileg olyanok annyit is érnek, mint a kedvenc rendszerük, szóval megtalálta a zsák a foltját... :D" jellegű beszólások után ne csodálkozz, ha egyeseknél kivered a biztosítékot...

89-es.

2023. júl. 21. 18:30
 93/225 anonim ***** válasza:
83%

#74 "Legyen több eszed, kérlek. Az Android mióta desktop-rendszer? Almát ne körtével, tudod..."

Az Android egy Linux rendszer még mindig és a kérdésben szó sem volt desktopról.

"ha segítséget kérsz, akkor elég, hogy Windows 10, és máris tudnak segíteni"

Aha, azt hiszed :D Windows 10-nek évente két új verziója is van és azt is szokták kérni ;)

#76 "Mind az oktatásban, mind irodai környezetben, mind hivatalos ügyintézésnél, meg más fejlesztői stb. munkáknál valamiért mégis Windowst használnak. Kórházakban, gyárakban sem hiszem, hogy a CT vagy CNC-gépeket Linuxos gép vezérelné, bár ki tudja ugye."

[link]

[link]

2023. júl. 21. 18:33
 94/225 anonim ***** válasza:
4%
92: Azt pedig megérdemelték, ugyanis nem az embert, hanem a választ kell pontozni. És egy tök releváns kérdés volt, mégis így reagáltak. Tudod, amilyen az "Adjon Isten"...
2023. júl. 21. 18:39
 95/225 anonim ***** válasza:
80%

"Nézd a sok hülyét, mindegy, mit írok, még egy sima kérdést is lepontoznak."

Ne csodálkozz nagyrészt oldalak óta olvasatlanul kapod a pontozás javát. Rengeteget dolgoztál rajta, hogy lejárasd magad és a másfél pipás hasznossággal kitűnsz a tömegből, plusz ennyire alacsony hasznosság egyébként is erős jelzése egy trollnak. Aki nem szándékosan kötekedik az meg szokott állni 3-3 és fél pipánál.

2023. júl. 21. 18:50
 96/225 anonim ***** válasza:
22%
Az nem engem minősít, hogy hány pipám van, pont hogy ezek tehetnek róla. Gondolom, a sok lepontozás miatt van összefüggésben.
2023. júl. 21. 19:05
 97/225 anonim ***** válasza:
78%

"Az nem engem minősít, hogy hány pipám van"

Dehogynem. Nem tudsz tisztességesen nem lekezelő módon megnyilvánulni, aztán picsogsz, ha megkapod érte, ami jár. Minősíted magad, ami visszacsatolódik a hasznosságodban. Én elhiszem és megértem, hogy te őszintén vagy paraszt és nem tudod, hogy ez nem normális módja a kommunikációnak, de ezt neked is be kéne látni sajnos.

2023. júl. 21. 19:48
 98/225 anonim ***** válasza:
10%
97: Ismétlem, azok is le lettek pontozva, amikben semmi sértő nem volt.
2023. júl. 21. 20:05
 99/225 anonim ***** válasza:
85%

Ha egyszer már lejárattad magad egy kérdés alatt, onnantól jön az olvasatlanul indulatból pontozás. Ezért nem publikus a felhasználónevem sem, ha valaki berág rám, másik kérdés alatt is lepontoz, ha meglátja. Ha egy kérdésnél eljutottál oda, hogy kiharcoltad magadnak, hogy indulatból pontozzanak, akkor el kell engedni az egódat és otthagyni a kérdést.

Persze hacsak nem direkt trollkodsz.

2023. júl. 21. 20:30
 100/225 gentoojedi ***** válasza:
69%
A kiírt kérdésre válaszolva bármi lehetséges. Ugyanis a Microsoft legújabb őrölete a Windows streamelés. Azaz a Windows felhőbeni futtatása. Ez most jelenleg cégeknek opció. De ha beválik, lehet csak ez lesz pár évtized múlva a mezei felhasználóknak is. MS-tól bármi kitelik.
2023. júl. 22. 17:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!