Lehetséges, hogy egyszer annyira rossz lesz a windows ami a linux oprendszerek népszerűséget ugrásszerűen megnöveli?
Én az utóbbi válaszaidat nem pontoztam le. Ahogy a 90-et sem, de ez a "Mondjuk emberileg olyanok annyit is érnek, mint a kedvenc rendszerük, szóval megtalálta a zsák a foltját... :D" jellegű beszólások után ne csodálkozz, ha egyeseknél kivered a biztosítékot...
89-es.
#74 "Legyen több eszed, kérlek. Az Android mióta desktop-rendszer? Almát ne körtével, tudod..."
Az Android egy Linux rendszer még mindig és a kérdésben szó sem volt desktopról.
"ha segítséget kérsz, akkor elég, hogy Windows 10, és máris tudnak segíteni"
Aha, azt hiszed :D Windows 10-nek évente két új verziója is van és azt is szokták kérni ;)
#76 "Mind az oktatásban, mind irodai környezetben, mind hivatalos ügyintézésnél, meg más fejlesztői stb. munkáknál valamiért mégis Windowst használnak. Kórházakban, gyárakban sem hiszem, hogy a CT vagy CNC-gépeket Linuxos gép vezérelné, bár ki tudja ugye."
"Nézd a sok hülyét, mindegy, mit írok, még egy sima kérdést is lepontoznak."
Ne csodálkozz nagyrészt oldalak óta olvasatlanul kapod a pontozás javát. Rengeteget dolgoztál rajta, hogy lejárasd magad és a másfél pipás hasznossággal kitűnsz a tömegből, plusz ennyire alacsony hasznosság egyébként is erős jelzése egy trollnak. Aki nem szándékosan kötekedik az meg szokott állni 3-3 és fél pipánál.
"Az nem engem minősít, hogy hány pipám van"
Dehogynem. Nem tudsz tisztességesen nem lekezelő módon megnyilvánulni, aztán picsogsz, ha megkapod érte, ami jár. Minősíted magad, ami visszacsatolódik a hasznosságodban. Én elhiszem és megértem, hogy te őszintén vagy paraszt és nem tudod, hogy ez nem normális módja a kommunikációnak, de ezt neked is be kéne látni sajnos.
Ha egyszer már lejárattad magad egy kérdés alatt, onnantól jön az olvasatlanul indulatból pontozás. Ezért nem publikus a felhasználónevem sem, ha valaki berág rám, másik kérdés alatt is lepontoz, ha meglátja. Ha egy kérdésnél eljutottál oda, hogy kiharcoltad magadnak, hogy indulatból pontozzanak, akkor el kell engedni az egódat és otthagyni a kérdést.
Persze hacsak nem direkt trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!