MacOs -en hogyan lehet, hogy NE induljanak el ablakok a rendszer indításakor?
Azokról az alkalmazásokról van szó, amelyeket nyitva hagytam az előző rendszerleállításkor.
Például ha a safarit meg az apple music-ot nyitva hagyom, de legyen ez bármi, aztán leállítom és újra elindítom a rendszert, akkor NE nyíljanak meg ezek a nyiva hagyott appok (sem).
Nem a beállítható, rendszerrel együtt indítható alkalmazásokról van szó.
Lenne lehetőség előre beállítani, hogy melyek nyíljanak meg automatikusan, de nem erről a beállításról beszélek, hanem hogy semmi, az ég világon semmi ne nyíljon meg a számítógép bekapcsolásakor.
- Lépj ki belőlük leállítás előtt. Néhánysoz megnyomod a Command+Q-t.
- Bal felül alma menü, lenyitod és a Úgy nyomsz a kikapcsolásra, hogy közben megnyomod a CTRL-t. A Kikapcsolás mögül eltűnik a 3 pont. Így nem nyit meg semmit következő indításnál.
Köszönöm a gyors választ!
Igen, ez majdnem maradéktalanul megoldaná a problámámat. Én viszont azt szeretném, hogy még akkor se nyíljanak meg ezek a rendszerindításkor, ha azokat egyébként a leállításkor nyitva hagytam.
Ha valamit nem tud bezárni automatikusan a leállításkor, akkor kérdezzen rá, hogy mentem-e a munkámat.
Á! Megvan!
Nálam ez az "OPTION" billentyű.
Igen, így működik! Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!