A gép nem hajlandó bootolni az xp-t. Bootolás helyett, az "insert boot disc" vagy a "hiba a rendszer inditásakor" jellegű hibaüzeneteket kapom. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Ott kezdődött az egész, hogy a vinyóm tönkrement a gépbe, azt lecseréltem, de xp-t a fentiek miatt, nembirok rárakni. Próbáltam másik meghajtóval, másik IDE kábelt is, de mindnél ugyanez.2012. szept. 19. 16:59
1/2 anonim válasza:
Rosszul írtad ki a lemezt vagy nem arról bootolsz...
2/2 A kérdező kommentje:
4xp-vel próbálkoztam, egyikkel sem ment. Bios-ban a boot sorrendjét mindet arra a meghajtóra állitottam, tehát ez sem lehet probléma.
2012. szept. 20. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!