Miért engedik hogy a transz nő boxoló kiálljon Hámori Luca ellen?
A kérdezőt nem érdeklik a tények, ha érdekelne, akkor nem keverné bele a tarnszokat egy ügybe amibez közük nincs.
Csak sipákolni akart egy jót a gonosz lmbtq miatt, de nem jött össze.
Elég szánalmas, de ez van.
"kérdezőt nem érdeklik a tények, ha érdekelne, akkor nem keverné bele a tarnszokat egy ügybe amibez közük nincs."
Miért kommentelsz ha olvasni sem vagy képes? Nem én hoztam a szóba a transzokat hanem a kedves válaszoló pl de nem kizárólagosan a 42es kommentjében:
"Mert személy szerint úgy gondolom, hogy te intoleráns vagy a transzneműekkel szemben, és bármi, amit mondanék a transzneműek érdekében, az rólad lepattanna. "
53:
"Te a transzneműek egyetlen problémájára nem tudsz megoldást, de azonnal tudsz megoldást arra, hogy a jelen helyzetben mi legyen a teendő, és ez a megoldás ki is merül abban, hogy zárják ki a transznemű versenyzőt."
"Csak sipákolni akart egy jót a gonosz lmbtq miatt, de nem jött össze."
Én nem sűllyedek le a szintedre, ezt kommentálni sem tudom (mondjuk akkor miért teszem:) Ha neked ebből az egészből az jött le hogy kizárólag a rosszindulattól vezérelten az lmbtq emberek ellen vagyok akkor úgysem tudlak meggyőzni az ellenközéjéről. Nem éred meg a fáradtságot amit azzal töltök hogy igyekszem higgadtan válaszolni az egyébként teljesen nyilvánvaló kötekedésedre és gúnyolódásodra. :)
"
Elég szánalmas, de ez van."
Már magam is így gondolom hogy ez részemről szánalmas. :(
"Már rég megértettem a kérdést, és továbbra se feladatom a te múltadból tapasztalatot hoznom, mert a szóhasználatod és a mentalitásod nyilvánvalóvá teszi, hogy kirekesztő vagy."
Hát jó:) Rendben
"Miért kommentelsz ha olvasni sem vagy képes"
Ott van a kérdésedben te agyhalott: "Mièrt emgedik hogy a TRANSZ nō boxolò".
Azt se tudod mit hazudozz. Na jò, majd màs szòrakoztat.
Csà
"Ott van a kérdésedben te agyhalott: "Mièrt emgedik hogy a TRANSZ nō boxolò"."
Én nem hazudozom, te vagy az aki hazudozik.. Valóban ott van a kérdésben hogy transz nő, de már a 20-as kommentemben túlvagyunk ezen:
"Nem mellesleg én nem tudtam hogy nőnek született és genetikai betegsége van. A különböző hírportálokon (külföldin is) transz nőnek nevezték ami ugye tudjuk hogy mindent jelent csak azt nem hogy nő lenne.
A kérdést pedig ennek ismeretében sportszerű értelmezni."
Tehát a tovabbiakban azért volt róluk szó mert a kedves másik valaszoló a felelősség kapcsan maga hozta fel őket.(42,53)
De igazad van én vagyok az agyhalott :D
"Azt se tudod mit hazudozz. Na jò, majd màs szòrakoztat."
Szerintem más ha akarna sem tudna ennyire jól szórakoztatni mint te, szóval én azt mondom hogy maradj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!