Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért engedik hogy a transz...

Miért engedik hogy a transz nő boxoló kiálljon Hámori Luca ellen?

Figyelt kérdés
Szarrá fogja verni. És nem azért mert Luca ne lenne jó. Hanem mert egy ferfi b@sszus...attól hogy levágták a pcsét meg szépen ki van epillálva a mellkasa még olyan előnyökkel indul a csontozata és izomzata miatt ami aránytalan előnyhöz juttatja. Egyáltalán nem akkora különbség van mintha mondjuk két nő közül az egyik jobban felkészült és többet edzett a másikhoz képest. Ez olyan mintha a kis 50 es segédmotorkerékpárom hasonlítanánk az ezerkettes bmw GS-hez. Az nem gyanús egyébként hogy ezek a férfiak amikor még szintén férfiakkal versenyeztek akkor l●fasz eredményt nem érnek el közöttük, de hogy hogyisnem a nők között mindjárt szarra verik a nő mezőnyt. De persze "nincs itt semmi látnivaló"
2024. aug. 2. 16:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
53%

A kérdezőt nem érdeklik a tények, ha érdekelne, akkor nem keverné bele a tarnszokat egy ügybe amibez közük nincs.

Csak sipákolni akart egy jót a gonosz lmbtq miatt, de nem jött össze.

Elég szánalmas, de ez van.

2024. aug. 6. 16:37
 102/106 A kérdező kommentje:

"kérdezőt nem érdeklik a tények, ha érdekelne, akkor nem keverné bele a tarnszokat egy ügybe amibez közük nincs."

Miért kommentelsz ha olvasni sem vagy képes? Nem én hoztam a szóba a transzokat hanem a kedves válaszoló pl de nem kizárólagosan a 42es kommentjében:

"Mert személy szerint úgy gondolom, hogy te intoleráns vagy a transzneműekkel szemben, és bármi, amit mondanék a transzneműek érdekében, az rólad lepattanna. "

53:

"Te a transzneműek egyetlen problémájára nem tudsz megoldást, de azonnal tudsz megoldást arra, hogy a jelen helyzetben mi legyen a teendő, és ez a megoldás ki is merül abban, hogy zárják ki a transznemű versenyzőt."

"Csak sipákolni akart egy jót a gonosz lmbtq miatt, de nem jött össze."

Én nem sűllyedek le a szintedre, ezt kommentálni sem tudom (mondjuk akkor miért teszem:) Ha neked ebből az egészből az jött le hogy kizárólag a rosszindulattól vezérelten az lmbtq emberek ellen vagyok akkor úgysem tudlak meggyőzni az ellenközéjéről. Nem éred meg a fáradtságot amit azzal töltök hogy igyekszem higgadtan válaszolni az egyébként teljesen nyilvánvaló kötekedésedre és gúnyolódásodra. :)

"

Elég szánalmas, de ez van."

Már magam is így gondolom hogy ez részemről szánalmas. :(

2024. aug. 6. 17:16
 103/106 A kérdező kommentje:

"Már rég megértettem a kérdést, és továbbra se feladatom a te múltadból tapasztalatot hoznom, mert a szóhasználatod és a mentalitásod nyilvánvalóvá teszi, hogy kirekesztő vagy."

Hát jó:) Rendben

2024. aug. 6. 17:17
 104/106 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul a magyar sportot járatja le, nem kicsit, nagyon.
2024. aug. 6. 17:50
 105/106 anonim ***** válasza:

"Miért kommentelsz ha olvasni sem vagy képes"

Ott van a kérdésedben te agyhalott: "Mièrt emgedik hogy a TRANSZ nō boxolò".

Azt se tudod mit hazudozz. Na jò, majd màs szòrakoztat.

Csà

2024. aug. 6. 19:03
 106/106 A kérdező kommentje:

"Ott van a kérdésedben te agyhalott: "Mièrt emgedik hogy a TRANSZ nō boxolò"."

Én nem hazudozom, te vagy az aki hazudozik.. Valóban ott van a kérdésben hogy transz nő, de már a 20-as kommentemben túlvagyunk ezen:

"Nem mellesleg én nem tudtam hogy nőnek született és genetikai betegsége van. A különböző hírportálokon (külföldin is) transz nőnek nevezték ami ugye tudjuk hogy mindent jelent csak azt nem hogy nő lenne.

A kérdést pedig ennek ismeretében sportszerű értelmezni."

Tehát a tovabbiakban azért volt róluk szó mert a kedves másik valaszoló a felelősség kapcsan maga hozta fel őket.(42,53)

De igazad van én vagyok az agyhalott :D

"Azt se tudod mit hazudozz. Na jò, majd màs szòrakoztat."

Szerintem más ha akarna sem tudna ennyire jól szórakoztatni mint te, szóval én azt mondom hogy maradj!

2024. aug. 6. 19:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!