Miért engedik hogy a transz nő boxoló kiálljon Hámori Luca ellen?
"Szóval nem is tagadod az állításaimat, hisz csak erre a visszakérdezésre futotta. Bocs, de nem fogok abba a játékba belemenni, hogy neked csak mindent tagadnod kell, és a hülyék szerencséje szabály alapján megerőltetés nélkül igazad lesz."
Hát tartja a mondás hogy amilyen az input olyan az output. Itt az egyetlen aki játszmázik az te vagy cimbora.
Azt mondtad csak akkor tudok megnyilvánulni a transzneműekről ha kirekeszthetem vagy támadom őket. Jön a kérdés hogy mi volt az összehasonlítási alap? Ja hogy olyan nincsen....és én vagyok a hülye mert visszakérdezek.. 🤡
Azért azt ne magyarázzuk már meg hogy a hóember örül a napsütésnek.
Szerencsére, nekem megy ez.
Szal' bár elvesztett egy meccset a magyar boxolólány, mégis úgy kezeljük, mintha bronzérmet nyert volna, de közben meg a boxolósrác, aki nyer meccset, hát, őt meg úgy néz ki, hogy mi, de legalább a magyar boxszövetség vesztette el, mert teljes joggal sértődött meg azon, hogy ő nem kap jutalmat.
Még a MOB elnöke sem osztja a te véleményed:
"eredménytelenül és értéketelnül emelünk a halhatatlanjaink közé, csakazért, mert "politikailag szerencséje" volt."
De miért nekem? :D Én nem emeltem fel sehová. Tehát nem igaz hogy "Nem osztja az én véleményem" mivel azzal kaocsolatban nem is volt veleményem.
"Jön a kérdés hogy mi volt az összehasonlítási alap?"
Szóval az anonimitás mögé bújsz. Elég gyáva alak vagy.
"Szóval az anonimitás mögé bújsz. Elég gyáva alak vagy."
:DD Szóval akkor rájöttél hogy itt anonim módon lehet kérdést feltenni. Szépen haladunk;) A kérdés az volt honnan tudod hogy minden esetben "kirekesztem" a transzokat ha nincsen összehasonlítási alapod? (Mivel ugye én szerinted gyáván bújkálok az anonimitás mögé)
Nincs annyi logikai kézséged hogy észrevedd a baromságok amiket beszélsz egymást ütik?
"A kérdés az volt honnan tudod hogy minden esetben "kirekesztem" a transzokat ha nincsen összehasonlítási alapod?"
Már rég megértettem a kérdést, és továbbra se feladatom a te múltadból tapasztalatot hoznom, mert a szóhasználatod és a mentalitásod nyilvánvalóvá teszi, hogy kirekesztő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!