Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg van genetikám a...

Tényleg van genetikám a testépítéshez? (kép)

Figyelt kérdés

Egyszer egy edző azt mondta, ha én komolyan venném a gyúrást, akkor nagy eredményeket tudnék elérni és persze jól is néznék ki. Most zsíros vagyok.

Amatőr, hobbiszinten sulyzoztam, most azonban komolyabban elgondolkodtam azon hogy lehet tényleg el kellene kezdeni.

Mutatok egy pár évvel ezelőtti képet, akkor kis edzésben voltam, ez alapján kinek mi a véleménye? Tényleg lehetnek erre adottságaim? Tény, hogy szélesek a vállaim, meg mindenem vastag. Köszi.

Kép:

[link]

2017. máj. 1. 18:25
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Testépitéshez nem, de erőemeléshez valószinűleg elég jó, de akkor is érdemes lenne lemenned 15% testzsirra minimum, mert a második képen is elég magas a tzs, aztán sok sikert

iu:ez a kötözködő gyerek vagy egy mester troll vagy egy hatalmas kretén :)

2017. máj. 2. 14:59
 52/52 Cortez70 ***** válasza:
64%
Vagy mindkettő. :)
2017. máj. 2. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!