Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg van genetikám a...

Tényleg van genetikám a testépítéshez? (kép)

Figyelt kérdés

Egyszer egy edző azt mondta, ha én komolyan venném a gyúrást, akkor nagy eredményeket tudnék elérni és persze jól is néznék ki. Most zsíros vagyok.

Amatőr, hobbiszinten sulyzoztam, most azonban komolyabban elgondolkodtam azon hogy lehet tényleg el kellene kezdeni.

Mutatok egy pár évvel ezelőtti képet, akkor kis edzésben voltam, ez alapján kinek mi a véleménye? Tényleg lehetnek erre adottságaim? Tény, hogy szélesek a vállaim, meg mindenem vastag. Köszi.

Kép:

[link]

2017. máj. 1. 18:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam,hogy lenézem Kai Greene-t. Csak azt,hogy nem kell tökéletes genetika hogy sokra vidd. Ez az amit ő is szokott mondani. Tényleg nagyon jó formában van , elképesztő amit eddig elért már így is és a kitartásáról és az akaraterejéről bárki példát vehetne.
2017. máj. 1. 19:40
 22/52 Cortez70 ***** válasza:
67%
Nem döntöttük el, csak pár ember véleménye volt. De te sem látod jónak. Ettől, hogy nem született testépítő bajnoknak még nem lett kevesebb ember, szóval baromságokat írsz ezzel a bearazassal. Vagy csak az az ember aki bajnok lesz? Wtf.
2017. máj. 1. 19:41
 23/52 anonim ***** válasza:
21%
Roviden, annal tobbre kellene tartanunk magunkat, hogy akarkinek a kezebe adjuk a dontest, hogy mennyit erunk.
2017. máj. 1. 19:42
 24/52 Cortez70 ***** válasza:
53%
Kevés az akarat szar genetikával.
2017. máj. 1. 19:42
 25/52 anonim ***** válasza:
0%
Ha neki ez fontos, o ettol ember.
2017. máj. 1. 19:43
 26/52 Cortez70 ***** válasza:
53%
Nem döntés volt hanem sima vélemény. Nem bírok vagyunk.
2017. máj. 1. 19:43
 27/52 Cortez70 ***** válasza:
53%
Nem, nem ettől leszel ember. De majd rájössz.
2017. máj. 1. 19:44
 28/52 A kérdező kommentje:
Ok értem én és köszönöm a válaszokat. Az az igazság, hogy nem azon fog múlni, hogy elkezdem e az edzést, hogy milyen válaszokat kapok, mert így is úgy is fogom csinálni komolyan. A véleményekre voltam kíváncsi, kb mire számítsak később. Aztán lesz ami lesz, ha nem nyerek soha semmit, akkor is megéri küzdeni, mert legalább jól fogok kinézni, nem?
2017. máj. 1. 19:44
 29/52 Cortez70 ***** válasza:
67%
Így van kérdező, Te jól fogod fel. A 41%-os meg tultolta és barom következtetéseket vont le. Ennyi.
2017. máj. 1. 19:46
 30/52 anonim ***** válasza:
90%
Én nemtudom ez a gyökér miről beszél, itt senki nem mondott olyat a másik emberről hogy ki mennyit ér. Egyszerű szakmai eldöntendő kérést tett fel, hogy kifejezetten jó e a genetikája a testépítéshez ami tény, hogy nem. Attól független senki nem írta, hogy ne kezdjen testépítésbe, csak közöltük a tényeket, amire eredetileg is kiváncsi volt a kérdésében. Szövegértés sok embernek nem az erőssége sajnos.
2017. máj. 1. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!