Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg van genetikám a...

Tényleg van genetikám a testépítéshez? (kép)

Figyelt kérdés

Egyszer egy edző azt mondta, ha én komolyan venném a gyúrást, akkor nagy eredményeket tudnék elérni és persze jól is néznék ki. Most zsíros vagyok.

Amatőr, hobbiszinten sulyzoztam, most azonban komolyabban elgondolkodtam azon hogy lehet tényleg el kellene kezdeni.

Mutatok egy pár évvel ezelőtti képet, akkor kis edzésben voltam, ez alapján kinek mi a véleménye? Tényleg lehetnek erre adottságaim? Tény, hogy szélesek a vállaim, meg mindenem vastag. Köszi.

Kép:

[link]

2017. máj. 1. 18:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%

Nem arrol van szo, hogy hulyeseget irtok, csak nem kene ide jonni bizonytalansagunkban, hogy eldontsek mennyit erunk.

2017. máj. 1. 19:14
 12/52 A kérdező kommentje:

Tényleg kemény Kai.

Ha már mutogatom magam mutatok egy képet aránylag lefogyva is:

[link]

Ezek alapján én endomorf vagyok?

Ha pedig az vagyok, ebből is vannak profi testépítők nem?

2017. máj. 1. 19:15
 13/52 anonim ***** válasza:
0%
#8 Te meg nem tudom, mit latsz. Kai kulonleges tehetseg.
2017. máj. 1. 19:17
 14/52 anonim ***** válasza:
33%
csípőd széles. De átlagosnak mondható genetika szerintem,itt igazából arra válaszoltak,válaszolnak szerintem hogy versenyzéshez nem ideális. Attól még versenyezhetsz is de biztos nem leszel a legjobb.
2017. máj. 1. 19:20
 15/52 Cortez70 ***** válasza:
67%
#11, a kérdező kiváncsi volt a véleményekre. Mi pedig leírtuk. Mi ebben a gond? Nem bántani akartam, csak őszinte voltam. Vagy hazudozni kellene, hogy bajnok lehet? Nem volna értelme
2017. máj. 1. 19:21
 16/52 anonim ***** válasza:
33%

Nem rolatok van szo, hanem a kerdezorol.

2017. máj. 1. 19:25
 17/52 anonim ***** válasza:
Erőemeléshez inkább van megfelelő genetikád, vastag derék/combok, ha keskenyderekú széles vállú egyén nem is leszel, de erős lehetsz. :D
2017. máj. 1. 19:26
 18/52 anonim ***** válasza:
0%
Ha mar feltette ezt a kerdest, nem kell hazudni. A lenyeg, hogy nem kellett volna felteni ezt a kerdest.
2017. máj. 1. 19:26
 19/52 Cortez70 ***** válasza:
48%
Szerintem meg nem hal bele a válaszokba. Miért ne kérdezhetne?
2017. máj. 1. 19:32
 20/52 anonim ***** válasza:
27%
Cortez, mert nem a gyakori kerdeseken kene megmondani a felhasznaloknak, hogy mennyit ersz. Vagy szerinted igy a normalis, hogy felmegyek az internetre, es dontse el minden jott-ment, hogy en mennyit erek?
2017. máj. 1. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!