Tényleg van genetikám a testépítéshez? (kép)
Figyelt kérdés
Egyszer egy edző azt mondta, ha én komolyan venném a gyúrást, akkor nagy eredményeket tudnék elérni és persze jól is néznék ki. Most zsíros vagyok.
Amatőr, hobbiszinten sulyzoztam, most azonban komolyabban elgondolkodtam azon hogy lehet tényleg el kellene kezdeni.
Mutatok egy pár évvel ezelőtti képet, akkor kis edzésben voltam, ez alapján kinek mi a véleménye? Tényleg lehetnek erre adottságaim? Tény, hogy szélesek a vállaim, meg mindenem vastag. Köszi.
Kép:
2017. máj. 1. 18:25
1/52 Cortez70 válasza:
Sajnos nem. Széles a csípő és az ízületek is vastagok és nem az a jó genetika aki ennyire be tud zsirosodni. A mell sem jó tapadasu, már amennyi látszik így zsírosan. De ettől még lehetsz sokkal jobb forma, csak a versenyeken olyanok is vannak tömegével akik jobbak lesznek.
2/52 anonim válasza:
Inkább próbálkozz erőemelésben, vagy strongmanben.
3/52 A kérdező kommentje:
Hát ok, köszi. ez biztos? mások szerint is?
2017. máj. 1. 18:42
4/52 zyzz.ae válasza:
Nincsenek jó adottságaid az az igazság.
5/52 anonim válasza:
Ne a gyakori kerdeseken mondjak meg neked, hogy mennyit ersz, tobbre tartsd magad ennel.
6/52 anonim válasza:
#5 Akármennyire tarthatja magát, attól még belőle ilyen genetikával sose lesz jó testépítő. Cortez jól írta le.
7/52 anonim válasza:
A jó genetika inkább a széles váll - keskeny csípő .
Ha világbajnok nem is lehetsz, de attól még nézhetsz ki jól, sokkal jobban mint az átlag,szóval ne add fel.
UI.:A karok egész jók
8/52 anonim válasza:
Csak nézd meg pl. Kai Greene-t . Ő sem a legjobb genetikával született, még hangoztatja is sokszor hogy nem kell a legjobb genetika,csak a kemény munka és nézd meg milyen sokra vitte. Inkább kérdezz meg egy profit.
9/52 anonim válasza:
Kai? Annak az embernek nézd meg a váll-csípőt. Ha nem lett volna az utóbbi időben Phil, ő már rég Olympia lenne..
10/52 Cortez70 válasza:
#8, te ehhez nagyon nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!