Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg van genetikám a...

Tényleg van genetikám a testépítéshez? (kép)

Figyelt kérdés

Egyszer egy edző azt mondta, ha én komolyan venném a gyúrást, akkor nagy eredményeket tudnék elérni és persze jól is néznék ki. Most zsíros vagyok.

Amatőr, hobbiszinten sulyzoztam, most azonban komolyabban elgondolkodtam azon hogy lehet tényleg el kellene kezdeni.

Mutatok egy pár évvel ezelőtti képet, akkor kis edzésben voltam, ez alapján kinek mi a véleménye? Tényleg lehetnek erre adottságaim? Tény, hogy szélesek a vállaim, meg mindenem vastag. Köszi.

Kép:

[link]

2017. máj. 1. 18:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%

Az emberek nagy reszenek az iq-jatol, elter az enyem, es nem azert, mert alulmaradok.

Attol, hogy most egyedul vagyok itt ezen az allitason, nem jelenti azt, hogy nincs igazam. :)

2017. máj. 1. 20:59
 42/52 Cortez70 ***** válasza:
66%
Pedig nincs igazad. A kérdést feltette, választ kapott, megértette. Csak te hisztizel itt idióta módon.
2017. máj. 1. 21:02
 43/52 anonim ***** válasza:
0%
Ti inditottatok el, amit eloszor irtam, az csak a kerdezonek szolt.
2017. máj. 1. 21:04
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen, hogy milyen szorgalmasan nyomkodjatok ram a piros kezet. :D

Johet meg egy.

2017. máj. 1. 21:09
 45/52 paper_chaser ***** válasza:
100%
Vastag vagy, van rajtad izom is, zsír is. Ne keseredj el, ritka a tökéletes felépítés. Neked inkább a strongman, erőemelés feküdhet jobban. Esetleg a rögbi vagy amerikai futball pályán tudod megtalálni a számításaidat, ha érdekelnek a csapatsportok.
2017. máj. 1. 21:16
 46/52 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy és hány kg?Úgy nézel ki,mint minden 2.strongman
2017. máj. 1. 23:04
 47/52 anonim ***** válasza:
0%

A cortez az testépítő versenyző?

Kérdező szerintem fogadj egy hozzá értő személyi edzőt, légy kitartó, sok sikert!

2017. máj. 2. 06:22
 48/52 Cortez70 ***** válasza:
50%
Nem versenyzek, de ehhez, hogy megnézzük a genetikat nem is kell. Csak edzek 32 éve. Amúgy mindenki azt irta amit én, szóval nem rám kell kielezni a dolgot. Üdv.
2017. máj. 2. 07:19
 49/52 Cortez70 ***** válasza:
64%
A versenyzés meg nem nagy dolog, bárki nevezhet pl bodysport kupara vagy hasonló versenyekre és akkor versenyző vagy. Vicc. Az szánalmas, hogy azt hiszik egyesek, hogy akik pár versenyre elmennek azok jobban értenek hozza. Aki ért ehhez az nem mondja egy széles csipőre vagy vastag izuletekre, hogy jó genetika.
2017. máj. 2. 07:22
 50/52 anonim ***** válasza:
64%

Tisztelt kérdező!

Sok sikert a sporthoz! Tényleg inkább erőemeléshez van genetikád nem testépitéshez. A 2. képen is ahol szerinted viszonylag le vagy fogyva, 20 % fölöttinek látszik a tzs-d, az izületeid pedig vastagok. A testépités viszont kőkemény esztétikai sport, csak a kinézet számit. Gondolom komolyabb diéta még nem is volt, hogy lásd mennyire éreznéd jól magad versenyzőként.

2017. máj. 2. 07:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!