Mindenki más mond, minden könyv mást ír, mégis honnan lehetne tudni hogy mi a kulcs a naturál testépítéshez? (összegyűjtöttem pár ellentmondást)
Múltkor tvben pl láttam hogy Kathi Béla zat mondta hogy ne edzünk nagy súlyokkal, mert kis súllyal is ugyan azt a hatást el lehet érni, csak csináljunk sok gyakorlatot.
Suleiman azt mondja hogy csak 1 gyakorlat mindenre de az akkora súllyal hogy még a tökéletes technikát is fel lehet áldozni.
Arnold a könyvében azt írja hogy mellre a szabadsúlyos tárogatás a legfontosabb, Scooby1961 szintén ezt mondja (ő nem is nyom egyáltalán fekve), Dorian Yates azt írta hogy a fekvenyomás a kulcs a nagy mellizomhoz.
Brandon Carter azt mondja hogy ne csináljunk felhúzásokat mert attól nagydarabok és tömbösek leszünk, a v alakhoz a húzodzkodás a kulcs, Mike O'hearn azt mondja hogy egy jó háthoz és széles fizikumhoz csak a felhúzás lehet a kulcs.
ChrisJones azt mondja hogy 12-16 ismétlés számmal kell edzeni az alatt erőmelésről beszélünk, Omar Isuf azt mondja hogy 5-8 kell.
Szóval mi jó isten van akkor?
Ezek közül akit ismerek, és elhiszem, hogy naturál, az Scooby, esetleg Suleiman. A többire rákeresve még Omarét tartom reálisan elérhető fizikumnak. Suleiman csak morzsákat szór, valójában nem mondja meg a tutit, mert akkor senki nem menne hozzá edzeni.
Amit én néztem Scooby videót, ott pont azt mondta, hogy a nyomás fontos a mellre, és egykezes súlyzókkal nyomott fekve, viszont nem padon, hanem földön, rövidített mozgástartományban.
Mindenki arra fog esküdni, ami neki bevált. Nekem ez a kis ismétlés. Abban higgy, ami neked beválik!
nekem pl mellizomra eddigi tapasztalatok alapján a kézsúlyzós nyomás és a plusz súlyos tolódzkodás tűnt leghazsnosabbnak.
Hátszélesítésnek meg ne ma húzódzkodás hanem a felhúzás, és szintén inkább akkora súllyal amibe nem megy sok.
De akkor valószínűleg igen mindenkinek saját magának kell kitapasztalni.
ja és egyébként scooby nem hiszem hogy naturál, lényegesen izmosabb 50 körül, mint amikor 30 valamennyi volt és már 10+ éve edzett.
Egy TRT minimum megcsinált de szerintem koxolt is.
- Naturálban nem lehetsz túl nagy.
- Ki kell mindent próbálni és rá fogsz jönni, hogy melyik működik a legjobban neked.
- A legtöbb ember azért nem izmosodik, mert túl sokat tervez meg agyal, ahelyett, hogy csinálná és tapasztalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!