Tényleg van genetikám a testépítéshez? (kép)
Egyszer egy edző azt mondta, ha én komolyan venném a gyúrást, akkor nagy eredményeket tudnék elérni és persze jól is néznék ki. Most zsíros vagyok.
Amatőr, hobbiszinten sulyzoztam, most azonban komolyabban elgondolkodtam azon hogy lehet tényleg el kellene kezdeni.
Mutatok egy pár évvel ezelőtti képet, akkor kis edzésben voltam, ez alapján kinek mi a véleménye? Tényleg lehetnek erre adottságaim? Tény, hogy szélesek a vállaim, meg mindenem vastag. Köszi.
Kép:
Ha mar feltette a kerdest, nyilvan ad a velemenyunkre, mi dontjuk el neki.
Olyan ez, mintha ide jonnek megkerdezni, hogy jokepu vagyok-e. Szamomra ez egy fontos dolog, nem jovok fel a gyk-ra, hogy eldontsek nekem.
Miert tette volna fel a kerdest, ha targytalan lenne neki, amit irunk?
Ha szamara Nem fontos, hogy jo genetikaja van-e, akkor nem ervenyes, amit irok, de ha fontos, akkor ne adja akarkinek a kezebe a dontest.
Az a pelda arrol szolt, hogy szamomra fontos dolgot, ne ertekeljen minden jott-ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!