Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzhetek úgy, hogy...

Hogyan edzhetek úgy, hogy erősödjek és növekedjek is?

Figyelt kérdés
elsősorban a testépités a legfontosabb,de erősödni is szeretnék,elmagyaráznátok mit hogyan alkalmazzak ?
2016. okt. 21. 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

az ilyen vitákat egyszerűbb lenne lerendezni, ha mindketten bedobnátok egy képet, azt mindenki eldönti kinek hisz:) bár Herold rakott már sokszor és én kezdőként inkább elhiszem amit mond, még ha bunkó stilusban válaszol akkoris

érvek meg alátámasztás meg bizonyitás az meg maga a kép lenne, azt mindenki mehet a dolgára:)

2016. okt. 24. 14:13
 62/68 anonim ***** válasza:
50%

én amúgy 100%osan értem hogy miről beszél a srác, és amit UTÓLAG hozzá tett abba van igazság, én az eredeti kijelentést támadom, amit próbál védeni, de minek, egyszerübb lenne azt irni, hogy "bocsi, igazad van, nem fejtettem ki"

kb ennyi.

2016. okt. 24. 14:14
 63/68 mannnocska ***** válasza:

Könyörgök te gyerek testépítés kategóriában beszélünk a súlyzózásról! Mi a fszomról lenne szó? Tehén megtermékenyítéséről?

Ez bullshit. Vagy félreértettél valamit a legelején, vagy most veszed észre, hogy qvára hülyeséget toltál folyamatosan, és ezzel mosdatod magad hogy ÉN mondam rosszul az elején.

Ja te meg nem mondtad hogy nem a marvel univerzum X-menjeiről van szó amikor találkoznak godzillával, úgyhogy nincs igazad. he?

Ugyanerről beszéltünk 2 hete másik kérdés alatt, akkor is nyomorékoztál, békát kígyót kiabáltál. Most meg így benyögöd, hogy "ja, amúgy ok, ez tényleg így van"

geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

MI EZ ITT?

2016. okt. 24. 15:22
 64/68 mannnocska ***** válasza:

61:

És ez mit döntene el? Én sem magas ismétlésszámon edzek. Az, hogy leírom a tényt, hogy a hipertrófiában nem játszik szerepet, hogy mennyi ismétléssel edzel, nem azt jelenti, hogy 0-24 pumpálok. A leghatékonyabb izom, és erőfejlesztésre még mindig a nehéz súlyos, alacsony ismétléses edzés. Viszont ha valaki azt állítja hogy magasabb ismétlésszámon nem lehet izmot növeszteni, kiugrok az ablakon az ilyen hülyeségtől.

Egyébként az én formám sehol nincs heroldéhoz képest, ezt soha nem titkoltam.

Ő sok éve sportol, már akkor izmos volt, amikor súlyzós edzést nem is csinált. Őt ez érdekli, ez neki életmód.

Én stresszlevezetésképp edzek, étrendem kb mint egy ovisé, rendszeresség meg nem az edzésemben, hanem abban van, hogy nem alszok eleget. Engem szimplán a mozgás, és annak dinamikája, tudománya érdekel. A mobilitás, egészséges fizikai állapot elérése, és megtartása (ülő életmód, kamaszkori nyúlásból magával hozott gerincferdülés, stb leküzdése).

Tudom hogy itt sokak agyát uralja hogy "jó fizikum = hozzáértés" de ez nagyon sötét felfogás. Vagy ha így van, akkor nézz CT fletcher videókat, és visíts a bicepszedre edzés közben, hogy "NŐJ BICEPSZ! MEGPARANCSOLOM HOGY NŐJ!".

2016. okt. 24. 15:37
 65/68 anonim ***** válasza:

én azt honnan tudjam hogy te csak úgy kedvtelésből edzel?

és nem, nem mondtam hogy aki nem néz ki jól az nem ért hozzá, de aki úgy néz ki mint pl Herold, az tudja mit beszél, csak ebből indultam ki:)

2016. okt. 24. 17:12
 66/68 anonim ***** válasza:
gec...ire nem mondtam ilyet hogy tényleg igy van, nézessed meg magad orvossal pls
2016. okt. 24. 21:09
 67/68 mannnocska ***** válasza:

hogy itt senki nem mond valójában semmit, csak utal rá :D

fantasztikus.

Nem mondom hogy hülyék vagytok, csak egy üllő nyerne ellenetek kérdezz-feleleken.

2016. okt. 25. 08:31
 68/68 anonim ***** válasza:
Én nem utaltam olyanra amit mondtál... mivaan
2016. okt. 25. 11:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!