Hogyan edzhetek úgy, hogy erősödjek és növekedjek is?
Figyelt kérdés
elsősorban a testépités a legfontosabb,de erősödni is szeretnék,elmagyaráznátok mit hogyan alkalmazzak ?2016. okt. 21. 11:43
21/68 Normál91 válasza:
Szerintem Berki is épp elég izmos 😀
22/68 anonim válasza:
:DDDD rossz csoportba vagy. az nem gáz hogy a 14 éves lee prirest izmosabb nála?
23/68 Normál91 válasza:
De egyébként az emberi izom buta, csak reagál az őt ér ingerekre. Ha egy kissebb súlyal koncentráltan dolgozol, a csúcsponton ráfeszítesz, úgyanúgy tudsz izmot növelni
24/68 anonim válasza:
dehogy tudsz. a sok kiscsi máshogy terhel mint a kevés nagy. ez nem egy matek képlet hogy 50x2= 100 10x10= 100 ...100 = 100
25/68 mannnocska válasza:
Heroldka egyszeru keplet van az ugyanolyan terheles megallapitasara. Az a neve, hogy bukás.
Segitsek meg?
26/68 anonim válasza:
Még jó hogy a bukás nem feltétele a fejlödésnek, és semmi köze hozzá. :DD szép volt gyerek
27/68 mannnocska válasza:
Leirom meg1x, mert nem sikerult ertelmezd:
Egyszerü a keplete az ugyanolyan TERHELES megallapitasanak. Az a neve, hogy bukas
Olvasni nem tudsz, szep volt gyerek. Ezert vagy picike
28/68 anonim válasza:
nincs értelme annak amit irsz srác
29/68 anonim válasza:
hogy lenne ugyan olyan? szerinted ugyan olyan ha 5 ismétlés után buksz vagy ha 50?
30/68 mannnocska válasza:
Én ala tudom tamasztani amit allitok, viszont nem fogom leirni amig te nem teszel hasonloan.
Te itt kb csak lehulyezel, retardáltozol barkit akinek mas a velemenye, mint neked. Viszont keptelen vagy leirni, hogy ezt mire alapozod.
Erre keptelen vagy, csak benyogod: nincs igazad, hulye vagy! Ilyet tanult, ertelmes ember nem csinal, csak ovis.
Szoval most valassz:
Vagy alatamasztod hasznalhato ervekkel amit allitasz
Vagy en is hasonlo stilusban valaszolok.
Csápacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!