Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzhetek úgy, hogy...

Hogyan edzhetek úgy, hogy erősödjek és növekedjek is?

Figyelt kérdés
elsősorban a testépités a legfontosabb,de erősödni is szeretnék,elmagyaráznátok mit hogyan alkalmazzak ?
2016. okt. 21. 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
25%
nem írtad, hogy SÜRGŐS!
2016. okt. 21. 11:50
 2/68 A kérdező kommentje:
a kérdésre a választ,köszi.
2016. okt. 21. 11:58
 3/68 anonim ***** válasza:
91%

nagyobb tömeg = nagyobb erő

nem tudod külön egyiket vagy másikat fejleszteni.

2016. okt. 21. 12:00
 4/68 anonim ***** válasza:
Dehogynem
2016. okt. 21. 12:34
 5/68 anonim ***** válasza:
naturálban kezdőkent, a kettő együtt jön, nyilván egy szint után lehet jobban rámenni erre-arra, de neki még nyilván együtt jön
2016. okt. 21. 12:45
 6/68 mannnocska ***** válasza:

4:es megosztanád velünk, hogy ez hogy lehetséges?

Kíváncsivá tettél.

2016. okt. 21. 13:26
 7/68 anonim ***** válasza:
Most ha valaki edz 3-as ismétlésekkel,az annyira nem hozza a tömeget,az erőt viszont igen
2016. okt. 21. 13:42
 8/68 anonim ***** válasza:

Az erő az izom méretétől és a rostok összetételétől függ. Olyan nincs, hogy valaki csak egyikre vagy csak másikra gyúrjon. Olyan van, hogy egy idő után annyira lelassul, hogy már kifejezettebb "felesleg" felszedése nélkül az max-erő nem fog tovább növekedni. Kivéve ha koxolsz.

De a kérdés feltevője legalább két évig sima testépítés mellett az erőszintje is drasztikusan fog emelkedni!

2016. okt. 21. 15:15
 9/68 mannnocska ***** válasza:

7-es ez így egy állítás, semmi más. Én magyarázatot kérek, hogy ezt mire alapozod.

Mert ennyi erővel én is állítok valamit:

nincs igazad.

Oszt nyertem? Vagy hogy megy ez?

Miért nem érzik az emberek itt úgy, hogy valamivel alá kell esetleg támasztani is amit mondanak?

Előttem hozzászóló pedig jól írta.

2016. okt. 21. 15:56
 10/68 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy az erő és az izom mérete(tömege)nemjárnak mindig eggyüt,lehet valaki nagyon izmos,de kevésbé erős
2016. okt. 21. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!