Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzhetek úgy, hogy...

Hogyan edzhetek úgy, hogy erősödjek és növekedjek is?

Figyelt kérdés
elsősorban a testépités a legfontosabb,de erősödni is szeretnék,elmagyaráznátok mit hogyan alkalmazzak ?
2016. okt. 21. 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:

százezerszer alátámasztottam, de semmi gond.

[link]

nagy súly kevés ismétlés

[link]

kis súly sok ismétlés

egyéb kérdés?

2016. okt. 23. 12:36
 32/68 anonim ***** válasza:

nagy súly kevés ismétlés:

[link]

kis súly sok ismétlés:

[link]

2016. okt. 23. 12:38
 33/68 anonim ***** válasza:
és még én vagyok az ovis keci
2016. okt. 23. 12:38
 34/68 anonim ***** válasza:
am én nem edzek 100% bukásig, és fejlődök, mikor bukéásig edzettem 14 köröüli ismétlésekkel fél év alatt semmi. biztos müködik. a kutatásos bizonyitékos bullshit fesztiválra is már irtam más posztnál, azt bizonyitasz be amit akarsz, totál ellentmondó kutatások léteznek, semmit nem jelent, nem lehet komolyan venni az ilyen szintü dolgokat. próbáld ki,húzz fel fél évig 8x100x10 kilót, majd fél évig 8x4x200-at aztán meglássuk melyik a jobb :))))
2016. okt. 23. 12:44
 35/68 anonim ***** válasza:
Van olyan,hogy valaki 100 ismétlésekkel edz.Csak az kardiózás
2016. okt. 23. 13:24
 36/68 anonim ***** válasza:

erre szoktam én is azt mondani, hogy "de, én is edzek sok ismétléssel... csak én úgy hivom hogy bemelegités"

naturálként is igy vért kell izzadni 10 gramm izomért, és ki kell dolgozni a beled. ha ilyen 20as ismétlésekkel edzel, cucc nélkül sosem leszel izmos

2016. okt. 23. 13:27
 37/68 mannnocska ***** válasza:

Ez nem alatamasztas, ez egy kupac kaka. Osszehasonlitasz 2 teljesen eltero sportot. Eltero celokkal, eltero edzesmodszerekkel, eltero dinamikaval, eltero doppingolassal.

Ennyi erovel mondhatod azt is, hogy mivel a szamar lassabban fut a lonal, minden allat lassabban fut a lonal.

Ezek nem ervek, ezek nem tenyek cica, ez egy ostoba ember beszukult, es tanulatlan gondolkodasa.

Megint honnan jutottunk ide? Azt mondtad hogy nem lehet ugyanolyan terhelest adni az izomnak kulonbozo sulyokkal. En mondtam, hogy de, es egeszen egyszeru a dolog: bukasig edzzel mind2 hullyal, es a terheles kb ugyanannyi lesz (igazabol magasabb ismetlesen jobban le lehet terhelni az izmot, de ezzel mar tenyleg nem akarom osszezavarni a kis butus fejed).

Erre elkezdesz vagdalkozni, hogy en azt allitom hogy a bukas a feltetele a fejlodesnek.

Megkertelek hogy tamaszd ala hogy miert nem lehet ugyanolan 2 terheles, ha bukasig mesz mind2 sullyal.

Erre meg linkelgeted a fent emlitett szarokat. Marajd mar egyreszt a sulyzos eszesnel, es olyan dolgoknal ahol ugyanaz a cel: legnagyobb izommeret elerese.

Linkelgetsz maratonistakat bzdmeg, ahol elony ha vekony vagy. Nem mellesleg a hosszutavu futas dinamikaja folytan a vadli rugalmas energiatarolo kepesseget hasznalja, es nem az izom erejet.

De ha szerinted parhuzam vonhato a ketto kozt, en elfogadom, csak mutass olyan testepitot aki nagy tomeggel versenyben fut maratont.

Teljesitmeny nem egyenlo az izommerettel toki. Maradj a kaptafanal, mert rohej mar megint amit tolsz

2016. okt. 23. 14:43
 38/68 mannnocska ***** válasza:

Azt se tudod felfogni, hogy a magas ismetlesszamu dzesen nem fogsz egy ures rudat, es mint amikor bemelegitesz nyomsz 30at.

Ha valaki sose edzett igy, valasszon valamilyen sulyt, amibe azt gondolja hogy menni fog vagy 20-30 ismetles, es tolja bukasig. Ha csinal 40et, akkor tegyen meg ra. Vagy ne. Tudja hogy x sullyal mennyi ismetlesnel jon el a bukas, es elotte alljon meg 2-3al. Ugyanugy tudni kell hpgy hol a hatar, mint nagy sulyoknal.

Te kepeket tudsz linkelgetni, en 40 sornyi cikket kulfoldi oldalakrol, ahol testepitok, kutatok, stb vizsgaljak a kerdest. Kiprobaljak, es lejegyzik a megfigyeleseket, mereseket.

Ezek is tapasztalatok alapjan tortennek, csak itt kontrollaltak a korulmenyek. Nem pedig tahofalvi 8 altalanost vegzett drogos emberek okoskodasa talalomra, meg "tukorven ugy lattam osszementem".

Tovabba az is engem bizonyit hogy a tekintelyelvu bizonyitasod, miszerint mindenki ezt mondja ezt tapasztalja a testepito vilagban ott bukik meg, de csufosan, jogy az evek soran mar tucatszam buktattak meg az ehhez hasonlo tevhiteket. Amik mostmar elfogadott tenyek szerencsere, de akkor nyilvan hasonlo ellenallasba torkollottak azok is, mint a te vastag koponyad, es vekony szurkeallomanyod.

2016. okt. 23. 14:54
 39/68 anonim ***** válasza:

na részben válaszolok mert mire elolvasom az egészet elfelejtettem hol min égtem ki mennyire. kezdjük:

"eltérő blablablabla" hallod döntsed már el hogy miről dumálsz, azt mondtad, hogy ha meg van a bukás, akkor azonos a terhelés. futással is lehet lábat buktatni meg 4 ismétlés guggolással is. senkit nem érdekel hogy "más", te mondtad, bukás az bukás. akkor most mi van??

2016. okt. 23. 15:18
 40/68 anonim ***** válasza:

oké elsőben végig magadnak mondasz ellent, két állitásod: JAJ HÁT KECI AZ MÁS FÉLE BUKÁSNEM UGYANOLYAN NEM UGYANUGY FEJLŐDSZ utána meg DEHÁT HA UGYANOLYAN A BUKÁS AKKOR A TERHELÉS IS ÉS UGYANÚGY FEJLŐDSZ

mivan??

2016. okt. 23. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!